A Buckingham-palota körleménye szerint nem vesz részt Erzsébet királynő és Fülöp herceg dédunokájuk, a 11 hetes Lajos herceg keresztelőjén. Bár a 92 éves királynő korábban gyengélkedett, most nem egészségi okora hivatkozva marad távol, hanem mert nagyon zsúfolt hét vár rá: többek között Donald Trump amerikai elnökkel is találkozik pénteken. A 97 éves Fülöp herceg pedig hivatalos visszavonulása óta már csak kevés nyilvános rendezvényen vesz részt.

Cambridge hercege és hercegnéje, és gyermekeik, György herceg, Sarolta hercegnő és a királyi család többi tagja természetesen ott lesz a hétfő délutáni szertartáson, amin Canterbury érseke megkereszteli a kis herceget.

Lajos hercegnek hat keresztszülője lesz, valamennyien a szülők közeli barátai, illetve hozzátartozói: Nicholas van Cutsem, Guy Pelly, Harry Aubrey-Fletcher, Lady Laura Meade, Sophie Carter és Lucy Middleton.

Azt is tudjuk már, hogy Harry herceg a Micimackó első kiadásával ajándékozza meg unokaöccsét a jeles alkalomból - ez nem olcsó mulatság, a herceg 8000 fontot költött a ritka és értékes ajándékra.

Forrás: hvg.hu