Szarvas Andrea nyerte a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségversenyt. A győztes egy évig viselheti Miss World Hungary címet, illetve képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén, Kínában.

Nem számított a győzelemre a szépségkirálynő, és azt mondta, fantasztikus, hogy mind a három díjat elvihette. Arról is beszélt az M1 Ma Reggel című műsorában, hogy a hátrányos helyzetű gyerekeket szeretné képviselni, mert a saját példájából kiindulva átérzi helyzetüket.

Az első udvarhölgy, Galambos Patrícia azt mondta, rengeteg élménnyel gazdagodott a felkészülés során. „Csodálatos volt megismerkedni olyan lányokkal, akikkel együtt tudtunk erre a versenyre felkészülni” – részletezte.

Józsa Eszter arról beszélt, hogy nagy szenvedélye a sport és az egészséges életmód, a felkészülés során minden nap reggel öt órakor ébredt, hogy legyen egy kis ideje edzeni. Megjegyezte, sütni is szokott, mert bár szereti az édességet, fehér lisztet és cukrot nem fogyaszt.

A világversenyre való felkészülésről a szépségkirálynő azt mondta, Sarka Kata ügyvezető igazgatótól és Rogán Cecília versenyigazgatótól minden segítséget meg fog kapni, a részleteket jövő héten tárgyalják meg. „Szeretném, ha büszke lenne rám az ország, és bebizonyítanám, hogy igenis jól döntöttek, jól választottak” – tette hozzá.

Arra a kérdésre, hogy az ismertséget, amit szereztek, mire használnák, Szarvas Andrea azt válaszolta: a jövőben a médiában szeretne dolgozni és egyre feljebb kerülni, műsorvezetőként például szívesen dolgozna. Eszter is a médiában szeretne dolgozni, illetve modellkedésen is gondolkozik. Az első udvarhölgy jelenleg oroszul tanul és beszél, és pénzüggyel kapcsolatos tanulmányokat folytat. Ő azt mondta, nagyon fontosnak tartja, hogy képezze magát, nagyon szeretné a továbbiakban hasznosítani az iskolában tanultakat.

Forrás: hirado.hu