Megtudom, Erikáékhoz az ország számos pontjából érkeznek a vendégek. Mi több, amikor jó néhány Németországban élő berényi elszármazott hazaérkezik, céltudatosan bekopog a szépségszalon ajtaján. Egyszóval: összeköti a kellemeset a hasznossal.

Amikor beüt a kánikula, visszaesik a forgalom? Vagy a nagy melegnek semmi köze a kezelésekhez?
Nincs, ugyanis a készülékünk szelektíven érzékeli a szőrszál és a bőr pigmentje közti különbséget; sőt egész sötét bőrű vendégekkel is tudunk foglalkozni.

 

Valnerovicz erika, Valnerovicz Erika, 20180722
Erika balról

 

Tehát egy lebarnult vendég is bármikor jöhet?
Természetesen – feltéve, ha már nincs a testén bőrpír, illetve egy héttel a nyaralás előtt és után nem lézerezünk.

Majdan egy kezelésfolyamot követően (ez évi 8-10, de már a 2-3 után is csodálatos eredmények mutatkoznak) szép, sima bőrrel be lehet venni a Köröst/Balatont/tengert/óceánt stb.
Valóban, a valódi lézeres szőrtelenítéssel bársonyosan sima bőrünk lesz a problémás területeken, legyen az hónalj, bikini, lábszár, vagy éppen az arc felülete. Nyilván már mindenki érezte, hogy milyen a babák bőre… akkor el tudjuk képzelni, milyen lesz a bőrünk néhány lézeres kezelés után. Nem kell gyantázni, borotválni; mi több, nem kell figyelni, milyen hosszúak a szőrszálak, begyulladtak-e a szőrtüszők.

S csakugyan, a nyáron már bársonyosan sima bőrrel mehetünk a strandra. Ráadásul két kezelés között az elejétől kezdve hetekig élvezhetjük a szőrtelenséget, megtapasztaljuk, milyen lesz a végleges állapot.

Milyen jó tanácsaid vannak még a nyár végéig?
Mivel 25 éves kor fölött már nem termelünk kollagént és elasztint, elkezd ráncosodni a bőrünk, és erre tökéletes a fiatalító kezelésünk (skin tightening: bőrsimítás), amely beindítja a kollagén- és elasztintermelést.

Azonban a megelőzéssel is sok mindent elérhetünk: a bőr befoltosodása ellen legalább 30-as faktorú fényvédőt kell használnunk. A szem körüli ráncokat pedig leginkább úgy tudjuk elkerülni, hogy napszemüveget hordunk, máskülönben hunyorgunk, és a szem körüli bőrredők egyre jobban mélyülnek.


***

A lézerkozmetika.hu oldalán még több információt megtalálsz.

Továbbá keresd Erikát a (30) 928 4531-es számon; vagy e-mailen, a erikavalnerovicz@gmail.com-on