Egy fiatal, dunaszerdahelyi volt biztonsági őr az a férfi, aki megpróbálta megkéselni pénteken Pásztor Annát, az Anna & the Barbies énekesnőjét a Budapest Parkban a zenekar koncertje közben – írja a Bors. A lap azt írja, a férfi, P. József a közösségi oldalára rendszeresen posztolta döglött állatok képét, korábban pedig az énekesnő párja, Galotti Balázs is figyelmeztette már, hogy ne menjen Pásztor Anna közelébe, akit rendszeresen zaklatott.

A férfi egy éve írogatott az énekesnőnek, akit a zenekarával együtt gyilkossággal is fenyegetett. Az Anna & the Barbies elővigyázatosságból a fenyegetések miatt megosztotta a férfi arcképét a biztonságiakkal, akik ki is szúrták a második sorban csápoló P. Józsefet, akinek a cipőjébe volt rejtve a kése. A férfi azt mondta, a kést csak azért vitte a koncertre, mert azzal szokott enni, de a férfi előzetesbe került, és elmeorvosi vizsgálatra akarják küldeni.

A Blikk arról számolt be, hogy az énekesnő párja mindenesetre felbérelt egy biztonsági céget, amely az otthonukat is védi, testőrök pedig Pásztor Annát is elkísérik majd mindenhova. Galotti Balázs azt mondta, a férfi korábban csak szerelmes leveleket küldözgetett Pásztornak, majd megfenyegette, végül pedig olyanokat írt neki, hogy a túlvilágon együtt lesznek.

Galotti a pénteki koncert után a rendőrségen is beszélt a férfival, aki "visszahúzódó volt és bocsánatkérő", és megígérte, hogy soha többet nem megy a közelükbe.

Blikknek a férfi egy barátja azt mondta, P. József elvált, és évek óta csak Pásztor Anna érdekelte, minden koncerten ott akart lenni, ezért nem vállalt állandó állást sem. Elmondása szerint a férfi nagy erdőjáró volt, és valóban gyakran volt nála kés.

Forrás: hvg.hu