Miért érdemes bekapcsolódni munkáltatóként?

Az idei esemény fókuszában – a hazai munkaerőpiac kihívásaihoz igazodva - elsősorban az IT, kommunikáció, pénzügy és adminisztráció, gépgyártás, autóipar, gyógyszer- és vegyipar, turizmus, vendéglátás, egészségügy, valamint a szolgáltatási területeken (SSC, call center-ek, ügyfélszolgálatok) kínált betölthető álláshelyek állnak, de egyéb ágazatokból is szívesen fogadjuk a hazai vállalatok regisztrációját és részvételét.

Az esemény lehetőséget teremt cégbemutatkozásra, a munkáltatói márka és a szabad pozíciók népszerűsítésére, a potenciális jelöltek előválogatására és interjúztatására is. Az online börze segítségével képzett, gyakorlattal és akár idegennyelv-tudással is rendelkező munkavállalókat találhatnak – utazási-, regisztrációs vagy egyéb járulékos költségek nélkül.

Mit kínál az álláskeresők számára?

Az online eseményen az álláskeresők szakmai önéletrajzukkal közvetlenül jelentkezhetnek a meghirdetett állásokra, kérdezhetnek a kiállító cégek képviselőitől, és részt vehetnek akár állásinterjún is.

Az online állásbörzén való részvétel az www.europeanjobdays.eu oldalon keresztül november 20-án 10.00 és 16.00 óra között lehetséges, mely teljesen díjmentes, ugyanakkor a felületen érdemes előzetesen regisztrálni.

További információk az alábbi felületeken érhetőek el: