Az irodájukban egy hatalmas munkaasztalnál beszélgetünk, amelynek az alapvető küldetése, hogy a felületére a legnagyobb cégek tervrajzait is ki tudják teríteni. De most ott csak egy BNI Oscar szobor áll.

Szabó Gyula elmondja, a vállalkozókat, cégvezetőket tömörítő, önkéntes alapon tevékenykedő szervezet a Vándor-Oszkárt, amelyet mindenki csak egy hétig tarthat meg, mindig a legutóbbi taggyűlésen, a legszellemesebb felszólaló kapja (nem mellesleg, egy székfoglaló max. 30 másodperc!).

Bni oscar szobor, oscar szobor, Békéscsaba, 20181113
Oscar
Tehát nem kérdés, ki sziporkázott legutóbb... Mi volt a szpícs tárgya?

A múlt hét kedden hívtak az egyik megyei intézményből (a BNI értekezlet szerdán volt), hogy húúú! Nem működnek a gépek! Kimentünk, és azt látjuk, hogy a rack-szekrényben az optikai kábelt egy egércsalád fullra szétrágta.

Nincs macskájuk?
A konyhán biztos van. Szóval szerencsére elég hamar működésbe hoztuk a hálózatot.

És akkor a tiéd lett az Oscar.
Tulajdonképpen az edész cégé! Tehát a mostani apropó az...

Igen, végül is azért jöttem.
... aki úgy dönt, hogy karácsonyig elő szeretne fizetni a MinDig TV akciós szolgáltatásaira, akkor keresse fel a Gyóni Géza 6. szám alatti üzletünket. Azt például tudni kell, hogy az alapcsatornák ingyenesek (M1; M2; M3; M4; M5; a Duna-család; TV2; RTL Klub, Zenebutik TV és az Izaura TV).

Valaha két műsorsáv volt. S ha vasárnap este egy Alain Delon-mozit láttunk, akkor másnap az egész város arról beszélt. No... de az ingyenes csomag üzembe helyezése mennyire ingyenes?
Ha valakinek lapos TV-je van, akkor egyből rácsatlakozhat, de ha képcsöves a készüléke, akkor egy MinDig TV boxot kell vásárolnia.

Csabatalk: szabó gyula, csabatalk, Békéscsaba, 20181113
Szabó Gyula
(És akkor a beszélgetésünk egy fordulathoz érkezik: Szabó Gyula a kihangosított mobilján keresztül felhívja... mi több, faggatja Kígyósi Imre értékesítőt, aki a Gyóni utcában rendel. Kvázi egy interjú az interjúban című etap zajlik.)

Ha valaki egy MinDig Tv-t szeretne kötni, mi az akciós feltétel?
Az alapcsomag három hónapig 100 forint, a negyediktől számolják a normál havi díjat, az 1. 990 forintot; a családi csomag pedig ugyanez, az első három hónap egy százas, csak ott annyi a különbség, hogy a negyedik hótól 3. 299 forint a havi díj.

Az ingyenes csomagban hány csatorna van?
12; az alapban 12+26; a családiban +18. Tehát ha valaki a családira fizet elő, az 56 csatornát kap.

Azonfelül még milyen csomagokra lehet előfizetni?
Kiegészítőként, két különböző fizetős csomag rájöhet az alapra, ilyen például a Világjáró (Animal Planet, Discovery Science, Nat Geo Wilde és History) – ez 799/hó, de az első három hónapban 599/hó. Vagy az Activ+ (Fishing & Hunting, RTL Spike, Filmbox Prémium, Filmbox Live és egy éjszakai műsor, a Brazzers TV Europe), amely árban ugyanaz, mint az előző.

Mi van akkor, ha egy lakásban valaki több előfizetést szeretne?
Egy előfizetést három kártyáig lehet bővíteni. A második 300, a harmadik előfizetés 400 forint. De lehet több előfizetés is, ha nem elég a három kártya.

 

Mindig tv - kígyósi imre, kígyósi imre, Békéscsaba, 20181113
Kigyósi Imre akcióban

 

OK., köszönöm, hamarosan kimegy egy fotós.
Viszonylag rend van.

***

Nos, Hölgyeim és Uraim! Szabó Gyula interjúját elhallgatva, úgy döntöttem, a szögre akasztom a klaviatúrát. Na jó, még nem... Amíg meg nem írom a nagy hír6-könyvet.