Három számban a bajnoki címet, mellette kettőben ezüst és kettőben bronzérmet hoztak el a versenyzők. Egy versenyszámban, a fonással készített nappali frizura kategóriában mindhárom helyezést a ványai diákok érték el.

A bajnoki címet Surányi Alexandra (11. osztály) nyerte, ezüst érmes lett Nagy Adrienn (13. évfolyam), a bronz helyezést pedig Balogh Viktória (10. osztály) nyerte el. Marcell hullám kategóriában Hajdu Bálint, az intézmény 10. osztályos tanulója kupa győztes lett. A dobogó második fokára is a dévaványai középiskola egyik 14. évfolyamos diákja, Bodóczki Fruzsina állhatott fel. A fonással készített estélyi frizura kategória bajnokaként szintén Hajdu Bálintot ismerte el a neves zsűri. Itt Hülvely Zita, 14. évfolyamos tanuló bronzérmet szerzett.

A fantasztikus eredmények mögött rengeteg felkészülés, kreativitás, gyakorlás, szakmai munka áll, melyért Európa-Bajnok oktatóikat, Gellai Zoltánnét és Dr. Laczóné Kiss Ágotát illeti őszinte csodálat és hatalmas elismerés.

Az országos első helyezések után azt hitték, már nem lehet feljebb és továbblépni. Bebizonyították, hogy még mindig tudnak fokozni teljesítményükön és többre, magasabbra szárnyalni. Nem csupán Magyarország, de Európa legjobbjaivá válni…

Összesített eredményeik: 3 Európa bajnok (Marcell hullám, nappali és estélyi, fonással készített frizura), 2 ezüst érem (Marcell hullám és nappali frizura), 2 bronz helyezés (nappali és estélyi, fonással készített frizura).

További helyezések:

Nappali fonás:

Csordás Virág és Malomsoki Naomi 4. hely (holtverseny)
Fejes Szilvia és Ozsváth Veronika 8. hely (holtverseny)

Marcell hullám:

Szilágyi Fanni 4. hely
Földi Csilla 10.hely

Konty:

Hajdu Bálint 4. hely
Kontra Ildikó 5. hely
Szilágyi Fanni 6. hely

Az intézmény büszke arra, hogy ilyen munkatársakkal és tanulókkal dolgozhatnak, akik munkáját öröm támogatni, segíteni, akik nap mint nap, versenyről versenyre bizonyítják: a szakma szeretete, az egymásra figyelés, az elhivatottság a fellegekbe röpíti teljesítményeiket. Köszönet illet mindenkit, akik még ha közvetetten is, de részesei lehetnek ezen hatalmas sikereknek.

Az iskola hálás köszönetet mond kiváló oktatóik és tanulóik munkájáért, a szülők és a Gyulai Szakképzési Centrum vezetőségének, illetve a Túrér Partja Alapítványnak.

-
Valánszki Róbert polgármester, Tóth Erika igazgató, valamint a fodrász tanulók és tanáraik

Valánszki Róbert Polgármester Úr szintén segítő támogatást nyújtott mind a nevezések terén, mind abban, hogy e jeles versenyeredmény iskolai kihirdetését személyes jelenlétével megtisztelte és külön városi elismerést nyújtott át a versenyzőknek, valamint felkészítő tanáraiknak.