Paluskáné Udvarhelyi Judit 2006. március 16. óta dolgozik Szarvas aljegyzőjeként. A „Nők 40” lehetőségével élve decemberben nyugdíjba vonul, azaz a november 22-i képviselő-testületi ülés az utolsó, melynek munkájában részt vett.

Paluskáné Udvarhelyi Judit, kitüntetés, Paluskáné Udvarhelyi Judit, Szarvas aljegyzője, Szarvas
Paluskáné Udvarhelyi Judit tizenkét esztendeje dolgozik Szarvas aljegyzőjeként.

Babák Mihály polgármester a „Szarvas város címzetes, okleveles aljegyzője” címről szóló oklevél átadásakor hangsúlyozta: Paluskáné Udvarhelyi Judit az elmúlt tizenkét esztendő során kiváló munkát végzett. A képviselő-testületi ülések anyagainak előkészítésével nagyban segítette a döntések meghozatalát.  A városvezető emlékeztetett arra, hogy az aljegyző asszony munkáját 2016-ban a Köz Szolgálatáért Érdemjel arany fokozatával ismerte el a belügyminiszter.

Lázár Zsolt, Lázár Zsolt, Szarvas
Lázár Zsolt evangélikus esperes.
Szintén oklevelet vehetett át Lázár Zsolt evangélikus esperes, aki immár 20 esztendeje önkormányzati képviselőként is igyekszik tenni a településért. Munkáját most „Díszokleveles esperes és evangélikus lelkész” címmel ismerték el. Babák Mihály hangsúlyozta: Lázár Zsolt lelkészként nagyon sokat tett azért, hogy békesség legyen a városban, s megfelelően tudjanak gondoskodni a rászoruló emberekről.

A Városi Könyvtár dolgozói közül Baginé Tóth Erika, Fabó Lászlóné (aki idén vonult nyugdíjba) és Harencsárné Liska Mária „Díszokleveles szarvasi könyvtáros” címről szóló oklevelet vehetett át. Mindannyiuknak nagy szerepük volt abban, hogy az intézmény a közelmúltban megkapta a „Minősített könyvtár” elismerést.