A sarkadi polgármesteri hivatal 100 millió forintos korszerűsítésének keretében az épület külső nyílászáróinak korszerűbbre való cseréje, a külső határoló falak és a födém hőszigetelése, 500 m2 tető felújítása, az elektromos hálózat felújítása, a belső mérőhely külső falra történő áttelepítése, az elektromos teljesítmény növelése, az épület teljes villámvédelmének kiépítése, 150 paneles és 37,5 kW teljesítményű napelem rendszer  telepítése és az épület akadálymentesítése valósul meg.

Korszerűbb lesz a sarkadi polgármesteri hivatal, sarkad, dr. mokán istván, Sarkad, 20181129

A beruházás kivitelezését a lefolytatott közbeszerzési eljárás mentén a sarkadi székhelyű Sarkadi Építőipari Közös Kft. nyerte el, így sarkadi vállalkozó és sarkadi munkavállalók végzik a munkát, amely az idén szeptemberben vette kezdetét és 2019. augusztus végén fog befejeződni, elkészülni. A fejlesztés jó ütemben halad, napjainkban az épület külső nyílászáróinak cseréjét, a külső határoló falak hőszigetelését és a tető felújítását eredményező munkálatok vannak folyamatban.

A fentiekben bemutatott beruházás eredményeként jelentősen megújul és korszerűsödik a Polgármesteri Hivatal infrastruktúrája, kiemelt figyelemmel a fogyatékkal élőkre, javulni fog az épület és a fűtési rendszer energiahatékonysága, éves szinten jelentős megtakarítást lehet elérni az üzemeltetési, fenntartási költségek terén, korszerű körülmények között veheti igénybe városunk lakossága a hivatal által nyújtott szolgáltatásokat, s a fejlesztéssel természetesen tovább épül-szépül szeretett településünk is.