Tavasszal indult el a WeLoveCycling kétkerekű magazin, akik idővel a Budapest Bike Maffiával és a Treciklivel közösen egy közösségi kampányt szerveztek, hogy minél több leendő kerékpáros ismerhesse meg a bringázás nagyszerű élményét.

Cél, hogy jövőre még több drótszamár (by: Kő András) suhanhasson keresztül hazánk bringás útvonalain – főleg olyanok is, akik még sosem ültek a kétkerekű járgányon.

A gyűjtés menete:

Hozd el a pincében, garázsban, lépcső alatt porosodó felnőtt és gyerek kerékpárodat a békéscsabai Škoda Márkakereskedésbe (Szarvasi út 74.). Ezeket a kollégák összeszedik és elfuvarozzák a legkirályabb szervizeseknek, akik felújítják a bringákat. Aztán becsomagolják őket és elviszik a rászorulóknak, hogy a következő szezon elején már ők is kerékpárra pattanhassanak – sokan életükben először.

 

WeLoveCycling, kerékpár
Kattints a képre!

 

Mire kell figyelni?

Elrozsdásodott, 20 évnél idősebb, illetve rossz minőségű áruházi kerékpárokat ne hozzatok, mert ezekkel még a szerelők sem tudnak csodát tenni!

Meddig tart a gyűjtés?

December 20-ig.

Bizony, két keréken érkezik a karácsonykor a segítség.

 

Télapó bringával, télapó

 

ITT! ismét elolvashatod a pontos információkat; s a dolog pikantériája, hogy a poszt végén/alján, amikor a Gyűjtőpontok című etaphoz érsz, a Gyula városára kell kattintanod, hogy bejöjjön a békéscsabai márkakereskedés.

 

WeLoveCycling - automobil körös, WeLoveCycling
Kattints a képre! - megnő