December 20-ig lehet licitálni az ország egyik legkülönlegesebb, már-már valódi kincset érő sörválogatására, amelyből összesen három készült a világon. A Szent András Sörfőzde azzal a céllal bocsájtja online árverésre a különleges Black Rose összeállítást, hogy Békés megye egyik leghátrányosabb településének általános iskoláját és az ott tanuló kisiskolásokat támogassa.

 

Szent András Sörfőzde, szent andrás sörfőzde

 

A licitből befolyt összeghez a főzde még egyszer annyit ajánl fel, hogy a teljes összegből a Zsadányi Református Általános Iskolát támogassa. A felajánlásból az iskola eszközparkját bővítik majd. A tét nem kevesebb, mint a kisgyerekek tanulmányait előre vivő, alapvető felszerelések beszerzése.

 

Szent András Sörfőzde, szent andrás sörfőzde

 

Ehhez a békésszentandrási Szent András Sörfőzde az anyagi támogatás mellett a hazai kisüzemi sörfőzés valódi kincsei ajánlja fel és bocsátja licitre: egy tíz és egy hároméves, illetve egy frissen főzött, testes és gazdagon malátás, mégis bársonyos ízvilággal megálmodott Black Rose sörválogatást egyedi kialakítású díszdobozban. Ezen az árverésen a fából készült díszdobozok és különleges tartalmuk a három legmagasabb licitálót illetik majd, akik az exkluzív kiadású sörök mellé a segítségnyújtás örömét is kapják.

Az online árverésen itt lehet licitálni -> https://www.szentandrassorfozde.hu/arveres/

 

Szent András Sörfőzde, szent andrás sörfőzde