A város nagy örömére idén az év labdarúgó települése díjat Dévaványa nyerte, illetve az év legjobb megye III. osztályú edzője Tagai Attila lett.

A települést illető díjat az elmúlt években, a sport fejlesztése terén tett erőfeszítéseikért kapták, amelynek köszönhetően többek között újjá tudták építeni az élőfüves nagypályát, korlát épült a pálya köré, nagy értékű eszközbeszerzés valósult meg (pl. gyepszellőztető gép, pályakarbantartó gép vásárlása), megépült a nézőtér, elkészült az edzőpálya, illetve egy új kisbusz beszerzése révén megoldódott az egyesületi sportolóknak a versenyekre szállítása is.

 

-

 

A fejlesztések azonban itt nem álltak meg: jelenleg készül egy tartalék pálya, február utolsó napjaiban pedig a műfüves pálya átfogó karbantartása, felújítása is megtörtént. Továbbá kivitelezés alatt van egy raktárépület, és várják a sportpark és futókör kivitelezőjét is.

Reményeik szerint most már minden feltétel adott lesz ahhoz, hogy a fiatalok és idősek egyaránt hódolni tudjanak ezen sportszenvedélyüknek.