Hatalmas csarnok, 14 (!) küzdőtér és két ring, 35 ország, 296 egyesület, 1684 sportoló 3615 nevezéssel-minden, ami egy fárasztó, de emlékezetes versenyhez adott.

Békés megyét ebben a kavalkádban a békéscsabai József Attila Lakótelepi Tömegsport Egyesület Debreczeni Dezső vezette point-fighting alakulata képviselte. A kilencszeres egyéni világbajnok szakvezető így látta a versenyt:

 

Kick-box debreczeni team, kick-box

 

"Mint mindig, most is óriási mezőny csapott össze, nagyon sok mérkőzés kellett legtöbbször. A bíráskodás elfogadható volt, a szervezésben, lebonyolításban is látszott, hogy rutinosak a rendezők. A szerencse kicsit elpártolt tőlünk, hiszen volt olyan versenyzőm, akik sok mérkőzést nyertek, s nem szereztek érmet, illetve a négy közé jutásért első érvényes találattal kaptak ki. Összességében azért elégedett vagyok, hiszen Petró Lili és Kozmann Mónika nagyon szépen küzdöttek. A felnőtt válogatott Opauszki Dávid formája egyre jobban javul, csakúgy, mint Viczián Viviené, és a junior bronzérmes Magyar Istváné. Viczián Roland ezüstérme is szép teljesítmény! A sportpályafutásuk elején álló kicsiknek még nagy falat ez a verseny. Még azért két aranyat vártam volna, de azért kezd a csapat belelendülni."

Hogy ez mit jelent, a hét végén, szombaton, az Erzsébethelyi Általános Iskola Madách utcai csarnokában megnézhetik a szurkolók, itt rendezik meg 10 órai kezdettel a Békés megyei Kick-box Diákbajnokságot!

 

Kick-box debreczeni team, kick-box

 

Eredmények:
Junior
69 kg. 2.Viczián Roland
84 kg. 3. Magyar István
Kadet 2 (Ifjúsági) korosztály
33 kg. 1.Petró Lili
37 kg. 3.Petró Lili
42 kg. 2.Leszkó Kitti
Kadet 1 (serdülő) korosztály
28 kg. 1.Kozmann Mónika
42 kg. 3.Pántya Réka

Kezdők kategóriája

Kadet 2 (Ifjúsági) korcsoport
+69 kg.3.Csiernyik Levente
65 kg. 3. Csüllög Dorina
Kadet 1 (serdülő) korcsoport
42 kg. 1.Csiernyik Zsombor