Elöljáróban elmondta, ha Budapesten lenne képviselő, akkor a 444.hu-t, vagy az Indexet is szívesen látná az irodájában, mert mindenkivel örömmel beszélget, akinek felelőssége van a nyilvánosság előtt.

Herczeg tamás, herczeg tamás, Békéscsaba, 20190313
Herczeg Tamás
Egy országgyűlési képviselő feladata többrétű, jegyzete meg, mert a, vagy a törvényalkotásba mélyül el, vagy b, a helyi ügyeket tolja. Valószínűleg mindkét feladatot kell csinálni; pláne, ha az ember egy kopasz, új képviselő,

aki tele van energiával.

Az a,-val kapcsolatban elmondta, hogy egy-egy törvénymódosítás előtt, nem egyszer egy 150 oldalas anyagot kapnak kézhez, amelyet mindig muszáj átnéznie, mert számtalan esetben megintejúvolhatják – akár a Parlament folyosóján is.

A b,-vel, a helyi ügyek című menüvel kapcsolatban kifejtette, van már néhány olyan dolog, amire személyesen is büszke: ilyen például a szabadkígyósi kastély beruházása.

Ha holnap lemondanék, folytatta, már azt mondanám, hogy ez az, amiért érdemes volt... illetve az ápolási díjjal kapcsolatos jogszabály-módosítás is a szívem csücske volt.

Malatyinszki András (Mala') sajtófőnök az elhangzottakhoz hozzáfűzte, nagyon sok rendezvényen vesznek részt, amelyeknek a zömét nem ők szervezik, ezért ilyenkor nem küldnek sajtóanyagot. Az azonban tervben van, hogy egy bizonyos időciklusonként (hetente, kéthetente) egy-egy összefoglalót készítenének

a képviselő mozgásáról.

Nagy Sándor kabinetfőnök elújságolta, Hanó Miklós, a korábbi választókerületi elnök lemondását követően, március 1-je óta Herczeg Tamás tölti be ezt a titulust.

 

Malatyinszki andrás, herczeg tamás és nagy sándor, herczeg tamás, Békéscsaba, 20190313
Malatyinszki András, Herczeg Tamás és Nagy Sándor