Félmillió forintnak megfelelő egészségügyi készülékekkel, sport és kémia tanszerekkel támogatja a Szent András Sörfőzde szűkebb hazája, Békés megye egyik leghátrányosabb településén működő iskoláját, a Zsadányi Református Általános Iskolát. A kisgyerekek tanulmányait előre vivő, egészségét megőrző alapvető felszerelések jó kezekbe kerültek, a diákok rögtön ki is próbálhatták a focilabdákat, pingpongütőket, társasjátékokat, technika órán hasznos felszereléseket, de felavatták, a cukor-, vérnyomás- és pulzusmérőt, a gombfociasztalt és a molekulaépítő atomot is. Így a suliban már nem csupán elméletben, de gyakorlatban is lehet a kémia bizonyos területeit oktatni.

 

Tanszerekkel segít a Szent András Sörfőzde, szent andrás sörfőzde

 

A Szent András Sörfőzde mindig szívesen áll egy jó ügy mellé. Korábban Herendi Gábor filmrendezővel közösen választott ki egy magyarországi alapítványt, aminek közös anyagi támogatással és közösségi összefogásra buzdítással nyújtottak segítséget. A gyűjtéssel és a támogatással a lakóotthonok fenntartásához és az autizmussal élő emberek szellemi fejlődéséhez járultak hozzá.

 

Tanszerekkel segít a Szent András Sörfőzde, szent andrás sörfőzde

 

Az iskolák gyakorlati oktatásának biztosítása és a fejlődő gyerekek sportolási lehetősége legalább ennyire fontos kérdés, független attól, hogy a gyerekek az ország mely részén tanulnak. A Szent András Sörfőzde éppen ezért a közös összefogásra is buzdít. Az iskola eszközparkjából még számos elengedhetetlenül fontos tanszer hiányzik, így aki segíteni szeretne, a 54000090-10000159-00000000 számlaszámra bármekkora összeget utalva megteheti. A címzett a Zsadányi Egyházközség, a megjegyzésbe pedig iskolatámogatás címszó kerüljön.

 

Tanszerekkel segít a Szent András Sörfőzde, szent andrás sörfőzde

 

Az átadóról készült kisfilmet itt nézhetitek meg -> https://youtu.be/oQF4OB45c_E