Most, mivel közeledik az objektum átadása, minden eddiginél hevesebb támadásba lendültek, mind a beruházó önkormányzat, mind a szállás kapacitásának nagy részét igénybe vevő Linamar Hungary Zrt. ellen. Hazugságokkal és feltételezésekkel hangolják az orosházi közvéleményt a beruházó és a város legnagyobb munkáltatója ellen, amely cég egyben a város legnagyobb adófizetője.

Orbán Viktor és a Fidesz kormány illegális migrációt elutasító kampányát próbálják ezzel gúnyolni és elvtelen hazugságokkal félrevezetni a választókat.

A város vezetése természetesen kötelességének tartja tájékoztatni a cég vezetését és tulajdonosi körét, hogy ez az ellenséges környezet természetesen nem Orosháza véleményét tükrözi és reméli, hogy ezek alapján akár a Linamar, akár más cégek nem gondolkodnak el a további orosházi folytatáson és az új beruházási elképzeléseik megvalósításán.

Ezen hozzáállás tökéletes ellentéte a kormány és a város beruházásösztönzésének, amelyet hűen tükröz Szíjjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter keddi látogatása a Guardian új beruházásának átadóján.

A kicsinyes politikai célok és a hatalomvágyás oltárán feláldozni ezeket a kapcsolatokat nem vall felelős gondolkodásra, tisztelt polgármester-jelölt úr!
A rágalmazáson és hazudozáson kívül azt tanácsoljuk Önnek, hogy inkább a város érdekében és ne érdekei ellen tevékenykedjen!