Georg Spöttle elöljáróban leszögezte, ő rendőr és nem politikus szemmel nézi a migráció alakulását.

Ha megnézzük a 2018-as németországi bűnügyi statisztikákat, mondta, láthatjuk, hogy a migrációs hátterű bűnelkövetők szövetségi szinten napi 1 900 bűntettet követnek el.

Georg spöttle, georg spöttle, Gyula, 20190522
Georg Spöttle
Hozzáfűzte, a szexuális bűncselekmények száma egy éven belül 42 százalékkal nőtt: 2 750 nőt erőszakoltak meg; azonfelül 283 gyilkosságot és több

rablógyilkosságot követtek el.

Továbbá amikor a szülők azt látják, folytatta, hogy nagyrészt nyugat-afrikai származású fiatalemberek drogot árulnak a parkokban, az iskolák előtt, amelyre a gyerekek sajnos rászoknak... és bizony hogy hozzá tudjanak a kábítószerhez jutni, nem egyszer meglopják a szüleiket.

Hozzátette, a német nagyvárosok kezdik elveszíteni az identitásokat: a klasszikus kávézók helyén egyre több sisha (vízipipa) bár nyílik, így egyre inkább egy közel-keleti jelleget öltenek.

Amíg a németeknél a születési ráta 0.9 százalékra csökkent, fűzte hozzá, addig a migrációs hátterű szülőknél ez bőven 3.6 százalék körül van. A német nagyvárosi általános iskolákban a kisnebulók 60-70 százaléka már valamelyik afrikai vagy közel-keleti országból érkezik, és a 0-6 év közöttiek már 50 százalékban vannak. Kiszámolták, ha már egyetlen egy migránst sem engednének be, 2039-re feleződik az ország lakossága.

Elmondta, 2015-től a németek 100 milliárd eurót költöttek migrációra. Ráadásul ezeket az embereket az életük végéig el kell látni – és ez a következő évtizedben 990 milliárd euróba fog kerülni az adófizetőknek. Mindezt a német családoktól veszik el, amelyet beleöntenek a migráció feneketlen hordóba. Egyetlen migráns havi 2. 500 eurójába kerül a németeknek.

 

Georg spöttle, dr. kovács józsef, georg spöttle, Gyula, 20190522

 

Sajnos kormányzati szinten már nem is beszélnek határvédelemről, jegyezte meg, mert azt mondják, hogy a migráció már úgyis megállíthatatlan, és ezt most már valamilyen szinten menedzselni kell. Csak ezzel épp elveszítjük a keresztény identitásunkat.

Nemrégiben a régi kedvenc berlini kávézómban jártam, mesélte, ahol már minden termék neve arabul volt kiírva. Majd amikor rákérdeztem a helyi erőknél, hogy miért van ez? Azt a választ kaptam: tesó, látsz itt más németet magadon kívül?

 

Kónya istván, georg spöttle, dr. kovács józsef és alt norbert, Dr. Kovács József, georg spöttle, Gyula, 20190522
Kónya István (b) alpolgármester, Georg Spöttle, dr. Kovács József
és Alt Norbert alpolgármester

 

(Amúgy Georg Spöttle 17.30-kor, a Csabagyöngyében a Polgárok Békéscsabáért Egyesület vendége lesz; ha sietsz, még odaérsz!)