Megkomolyodott, már nem vásárolja rendre az újnál is újabb sportautókat (amelyek volánja mögött eddig rendre megállították a rendőrök, azt gondolván, hogy egy gyerek vezeti), és a legkevésbé sem kérkedik gazdagságával. Hogy legutóbb egy hétvégére - szakítás utáni felejtés céljából - egy egész emeletet vett ki Harry Stylesszal bulizás céljaira egy Los Angeles-i szállodában, az még felfogható egy kis gyerekes botlásnak. De ennek egyszer s mindenkorra vége, hiszen, mint mondtuk, Bieber, az énekes már felnőtt - írja a hirado.hu.

Ezt bizonyítja, hogy Selena Gommezzel bekövetkezett szakítása után elhatározta, komoly kapcsolatot köt. Megbízható, idősebb modell lányokra gondolt, akik már nem Justin Bieber sztárságára és a vele együttjáró felhajtásra utaznak, hanem olyannak szeretik, amilyen.

- Justin nem akar már a tini lányok kedvence lenni - magyarázta egy ismerőse. - Az volt a baj, hogy Selena mellett csak egy kedves, nagy gyerek lehetett, és nem férfi.

Nos, megnyugtatásképp, ez a korszak lezárult, hiszen Biber ma már felnőttnek vallja magát, új korszakot nyitva ezzel a saját és a rajongói életében is.