A The 20/20 Experience című album megjelenését ünneplő hétfői rendezvényen az énekes megerősítette a sajtóban már felröppent híreket, amelyek szerint még az idén piacra dobja a lemez folytatását, ám a pontos dátumot egyelőre nem hozta nyilvánosságra. Az új album az énekes visszatérését jelzi a zenei porondra, amelyet filmes karrierje miatt hanyagolt egy ideig: Timberlake olyan mozikban szerepelt, mint a Social Network - A közösségi háló és a Barátság extrákkal.

A 32 éves zenész legújabb dalaiból és néhány korábbi slágeréből állította össze hétfő esti repertoárját, majd a koncertet követően válaszolt a rajongók kérdéseire.

- A szórakoztatóipar minden ágát szeretem, de kétségtelenül a zene áll a legközelebb hozzám, valószínűleg ez az oka annak, hogy ilyen hosszú szünetet tartok két album között, mivel számomra mindez valódi élményt jelent - válaszolt az énekes arra a kérdésre, hogy miért csak ennyi évvel a nagysikerű 2006-os FutureSexLoveSounds című korong után rukkolt elő új stúdióalbummal.

A lemez új fejezetet jelent a tinisztárból és korábbi N'Sync-tagból mára komoly színésszé és szólóelőadóvá avanzsált Timberlake életében, aki 2012 októberében vette feleségül Jessica Biel színésznőt. A The 20/20 Experience már meghódította az iTunes albumeladási listákat és jövő héten várhatóan a Billboard 200-as lemezeladási lista élén fog debütálni.