Justin Timberlake nem lehet rossz gazdasági szakember. Legutóbbi terve például alaposan megdobná annak a közösségi oldalnak a látogatottságát, amelynek Timbarlake is tagja, és vélhetően gazdasági szálakkal is kötődik hozzá.

Az énekes terve szerint ezen az oldalon keresztül juttatná el Rihanna fanatikus rajongótáborához az énekesnő új turnéinak fontos információit. Ezzel mintegy médiatámogatást is nyújtana és levenne Rihanna válláról néhány gazdasági-üzleti terhet is. Ezzel a megoldással mindenki jól járna. Egy kivétellel.

Jessica Biel, Timberlake felesége ugyanis már aggódik. Úgy gondolja, Rihanna megjelenése a vállalkozásukban talán sikert hozna, de családi életüket veszélyeztetné. Biel tisztában van vele, hogy Rihanna az a nőtípus, aki semmitől nem riad vissza, a legkevésbé sem zavarja, hogy egy apró kaland milyen áldozatokkal járhat, hiszen ő semmit sem veszíthet.

Kérdés, hogy Timberlake üzleti szándékai komolyabbak-e Jessica érvelésénél, ha ugyanis így van, Biel joggal aggódhat házasságáért és férjéért.