Marge szeretetét férje, Homer, a rajzfilmi családbeli lusta családfő iránt időnként igencsak próbára teszik. Máshol talán ez már félrelépéshez is vezethetett volna, de Marge-nál ez eddig nem merült fel. Ebben az epizódban most mégis egy olyan weblapon landolt, ahol házasok keresnek változatosságot – és ezzel amerikaiak tömegeit késztette hasonló lépésre.

De hogyan is történhetett meg mindez? Hősünk eredetileg csupán egy receptet keresett a világhálón, és csak véletlenül, egy elnézett cím miatt került a „sassymadison.com" társkereső portálra.

A valóságban ugyan ilyen nevű oldal nem létezik, van azonban egy „ashleymadison.com" oldal, a hasonló név tehát nem véletlen – az Egyesült Államokban ez az egyik legismertebb ilyen profilú portál. Üzemeltetői pedig – számukra kellemesen – igencsak meglepődtek, mikor a rajzfilm epizód sugárzása után ugrásszerűen megnőtt az oldal látogatottsága. Állítólag a szokásosnál 230%-kal több szerelemre éhes alany regisztrált a portálon!

Az ashleymadison.com cég főnökét, Noel Bidermant természetesen nagyon megörvendeztetteaz érdeklődés nem várt felfutása. És bár maga is házas, megértést mutat Marge iránt, aki végül valóban találkozik egy másik férfival. A Simpson család rajongóinak azonban nincs okuk aggodalomra, Marge és Homer házassága nincs veszélyben. Bart, Lisa és Maggie édesanyja ugyanis időben behúzza a vészféket, még mielőtt a dolog komolyabbra fordulhatna.