Ahogy a New York-i JFK repülőtéren ballagott, mindenki felfigyelt rá. És most nem kifejezetten azért, mert felismerni vélték Bernie Ecclestone, a Forma-1 mindenható urának lányát. A lányt, aki vékony fehér, V kivágású pólót és szürke joggingnadrágot viselt, haját pedig feltűzte. Az utasok figyelmét azzal vonzotta magára, hogy a láthatóan fehér bőrű fiatal nő arca szinte fekete volt. Dekoltázsa azt is megmutatta, hogy nemcsak az arca égett meg a napfénytől.

Tamara Ecclestone éppen a Bahamákról - harmadik nászútjáról - tért vissza, s a jelek szerint a gondtalannak ígérkező út fájdalmas véget ért. Pedig minden szabályszerűen alakult: a Bahamák egyik szigetén gyönyörű, kék óceán, paradicsomi állapotok fogadták őket. Csakhogy Tamarát nem lehetett kimozdítani a napról: vagy a vízben volt, vagy a parton pihent. Márpedig hiába húzódott az árnyékba, a levegő még ott is barnít. Egy alkalommal az Atlantic Water Park delfinjeivel együtt szálltak medencébe - az egyik szerencsés és mosolyogós delfin még egy csókot is kapott Tamarától.

A pár fantasztikus napokat élét át, a túlzásba vitt napozásért azonban komoly fájdalmakkal fizethetett az Ecclestone lány. Többek között ezért is lesz olyan emlékezetes az a néhány nap.