új széchenyi terv logó, új széchenyi terv, logó, Békéscsaba, 20130826A mezőberényi telephelyű Tappe Szállítási és Feldolgozó Kft. békéscsabai központi irodáját - amely egy laktanya komplexum - alakítja át háromcsillagos kereskedelmi szálláshellyé a projekt keretén belül.

A projekt célja Békéscsaba szálláshely kínálatának bővítése egy háromcsillagos szálloda létrehozásával. Az épületegyüttes 22 lakóegységgel, összesen 26 szobával fog működni, és így egyidejűleg 46 fő részére tud szálláslehetőséget biztosítani. A szálloda wellness funkciókkal, étteremmel kiegészítve és minőségi szolgáltatásokat (kerékpár, ingyenes wifi, értékmegőrzés, honlapon keresztüli foglalás) nyújtva várja majd leendő vendégeit.

A hotel lehetőséget biztosít különböző rendezvények lebonyolítására, illetve nagy hangsúlyt fektetnek olyan programok szervezésére, amely az aktív turisták számára nyújt kikapcsolódási lehetőséget.

Háromsillagos hotel békéscsabán, szálloda, Tappe Szállítási és feldolgozó Kft., Békéscsaba, 20130823
A háromcsillagos hotel látványterve

A hotel létrehozásával a munkalehetőségek is bővülni fognak, a megtartott munkahelyek száma 20 fő, és még 9 főnek teremt új munkalehetőséget, nem beszélve arról, hogy jelentősen hozzájárul a helyi beszállítók gazdasági fejlődéséhez.

A tervezett kapacitás kihasználása az első évben 48%, a másodikban már 50%, majd a harmadik működési évben a tervek szerint az 55%-ot is eléri majd. A szálláshelyen eltöltött vendégéjszakák száma is arányosan nőni fog, az első évben 3854, a második évben 4015 és a harmadikban ez a szám már 4417 éjszaka lesz a becslések szerint.

A hotelről és a fejlesztésekről bővebb információt a www.arcanumhotel.hu oldalon olvashatnak.

Magyarország megújul logó, magyarország megújul, logó, Békéscsaba, 20130826