"44-ES" címkével ellátott hírek
Egy ember meghalt, amikor még tisztázatlan körülmények között összeütközött két személygépkocsi a 44-es út 53-as kilométerénél Kunszentmárton külterületén - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.
Ketten meghaltak és hárman megsérültek egy szombat éjszaka történt balesetben a 44-es főúton, Kecskemét és Lakitelek között - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.
Kamion és személygépkocsi ütközött a 44-es főút, Békéscsabát elkerülő szakaszán. A balesetnek a jelenlegi információk szerint egy sérültje van.
A rendőrök befejezték a helyszínelést, mindkét sáv járható Békéscsaba határában.
Békéscsaba közelében két személygépkocsi ütközött össze, a balesetnek a jelenlegi információk szerint egy sérültje van.
Csaknem 2,5 milliárd forintból újították meg a 44-es számú főút 14 kilométeres szakaszát Békés megyében, amelyet szombat délelőtt adták át hivatalosan is a forgalomnak - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szombaton.
Még tart a helyszínelés, de egy sávon már járható a 44-es főút Békéscsabát elkerülő szakaszának a Berényi út és a Békési út közötti része.
Személygépkocsi és munkagép ütközött a 44-es számú főút Békéscsabát elkerülő szakaszán. Teljes útlezárás van, a rendőrök Békéscsaba központja felé terelik a forgalmat.
Megszűnt a forgalomkorlátozás Öcsöd külterületén, ahol szerda délelőtt felborult egy sertéseket szállító kamion pótkocsija - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.
800 malac sereglett szét, miután Öcsödnél felborult egy kamion. Az állatokért mentesítő jármű érkezik.