"47-ES ÚT" címkével ellátott hírek
Teljes útlezárás van érvényben a 47-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol két személyautó ütközött össze.
Teljes útlezárás van érvényben a 47-es számú főúton, Telekgerendás közelében, ahol négy személyautó ütközött össze.
A helyszínelés befejeződött, a 47-es számú főút Békéscsaba és Mezőberény közötti szakasza mindkét sávon járható.
Befejező szakaszába ért a 47-es út hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszának építése, a 27,9 milliárd forintos beruházás 2018 tavaszára készül el - tájékoztatta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. csütörtökön az MTI-t.
Ad hoc tudósítónk, a hír6.hu, minden tekintetben legnagyobb olvasója, a békéscsabai Vizsnyiczai Ricsi vasárnap Gyopároson lubickolt. Azt követően, késő délután beültek egy vendéglőbe, és leszakadt az értelem. Azonban javaslom, meséljen ő… úgy 17.50 körül (ezt) jelentette:
Három év fogházbüntetést kapott azt a lengyel kamionsofőr, akinek elszabadult pótkereke három ember halálát okozta a 47-es főúton tavaly februárban.
Munkagéppel és személyautóval ütközött egy motorkerékpáros hétfő késő délután Békéscsaba határában. A motorost nem sikerült újraéleszteni, a helyszínen belehalt sérüléseibe - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
Halálos közlekedési baleset történt hétfőn Mikepércs közelében, a 47-es főutat teljes szélességében lezárták - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
Három személyautó ütközött össze a 47-es számú főúton, Köröstarcsa és Körösladány között. A helyszínelés miatt teljes útlezárás van.
Egy autó frontálisan összeütközött egy kamionnal a 47-es főúton, egy ember élte túl, de ő is sérüléseket szenvedett.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft