"A MI HAZÁNK" címkével ellátott hírek
A Mi Hazánk Mozgalom radikális, gyökeres változást akar, ami a nemzetstratégiai kérdésekre konkrét válaszokat tud adni, és valóban megváltozik tőle majd a helyzet - közölte az ellenzéki párt elnöke az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorsávjában, pártja programját ismertetve a május 26-ai EP-választásra.
A Mi Hazánk Mozgalom mindenféle migrációt elutasít, ez a párt európai parlamenti választási programjának első és legfontosabb mérföldköve - jelentette ki Fülöp Erik a szervezethez tatozó független országgyűlési képviselő szerdán Szekszárdon, sajtótájékoztatón.
Büntető és szabálysértési feljelentést tesz a Párbeszéd, mert a Mi Hazánk Mozgalom ifjúsági szervezetének aktivistái megzavartak egy szegedi LMBTQ-eseményt szombaton - közölte Kovács Tamás, a párt helyi elnöke hétfőn a csongrádi megyeszékhelyen.
Minden fontosabb városban önálló polgármesterjelöltet szeretne állítani az őszi önkormányzati választásokon a Mi Hazánk Mozgalom - közölte az ellenzéki párt elnöke kedden Hódmezővásárhelyen.
A Mi Hazánk Mozgalom célja az, hogy a nyugat-európaival azonos munkáért az ottaniakkal egyenlő bért kapjanak a magyar munkavállalók - mondta keddi budapesti sajtótájékoztatóján Volner János, a párt színeiben politizáló független országgyűlési képviselő.
A Mi Hazánk Mozgalom végső célja a Magyarország, és egész Európa, az "északi civilizáció" megmentése, megvédése és újjáépítése - jelentette ki a párt elnöke a Mi Hazánk évértékelő és programadó nagygyűlésén, szombaton Budapesten.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft