"A-TEAM" címkével ellátott hírek
Különös… méghogy különös, szenzációs program-kiegészítővel bővült a Békéscsaba300 rendezvényfolyam. Történetesen az e hét pénteki/szombati Evangélikus Nagytemplomban megrendezett, esti ünnepi hangversenyt követően, mindkét nap, 19.30-kor fényfestés zajlott a nagytemplom tornyára.
Különös, méghogy különös, szenzációs program-kiegészítővel bővült a Békéscsaba300 programfolyam. Történetesen az e hét pénteki/szombati Evangélikus Nagytemplomban megrendezett, esti ünnepi hangversenyt követően, 19.30-kor fényfestés zajlott a nagytemplom tornyára.
Október 27-én (szombat), a békéscsabai Evangélikus Nagytemplomban zajló, esti ünnepi hangversenyt követően, 19.30-kor fényfestés lesz a nagytemplom tornyára. A hogyantokról és a mikéntekről Nyári Attilát, az A-TEAM kreatív vezetőjét faggattam.
Nyári Attila fotográfus, kreatívipari-guru, mondhati Hannibal, de nem Lechter, hanem sokkal inkább a népszerű sorozat ezredese. Ennyi képzettársítás talán elég is lenne, ha csupán a legnagyobb közösségi oldalra szeretnénk kitenni egy kissé elmosódott felvételt. A cél nem ez, hanem sokkal inkább az, hogy egyedi stílusban fessük meg annak az embernek a portréját, akit a legtöbben az A-Team fejeként ismernek.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft