"AGRÁRKAMARA" címkével ellátott hírek
Idén is ingyen segítenek a gazdálkodóknak a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdászai az egységes kérelmek elkészítésében és benyújtásában.
Megyei küldötteket választanak a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál (NAK) pénteken, a választásra jogosult 360 ezer kamarai tag a lakóhelye vagy a székhelye alapján kijelölt szavazási körzetközpontban adhatja le voksát reggel 6 és este 6 óra között a megyei küldöttjelöltek neveit tartalmazó zárt listára.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara minden megyében kiépítené szolgáltatóközpontjait, amelyek különböző területeken adnának tanácsokat a gazdáknak - mondta a szervezet elnökségi szóvivője szombaton az M1 aktuális csatorna műsorában.
Új alapokra kell helyezni az együttműködést az agráriumban, vonzóvá kell tenni az integrációt - jelentette ki Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke országos tanácskozást követő sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.
A Magyarok kenyere programban készült liszt szétosztására hagyományteremtő szándékkal adományozási napot rendeztek csütörtökön a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei szervezetei országszerte.
A magyar földekről hiteles nyilvántartás áll rendelkezésre, amit a földhivatalok kezelnek; ezekbe bárki betekinthet, és az ott látott adatokat összehasonlíthatja azokkal, amelyek a Nemzeti Földalapkezelő honlapján találhatók, és amelyek alapján az árverések zajlanak - mondta Győrffy Balázs fideszes képviselő, az agrárkamara elnöke szerdai sajtótájékoztatóján Budapesten.
Augusztus 15-ig lehet befizetni az idei agrárkamarai tagdíjat.
Módosulna több, az agrárkamara működésével kapcsolatos törvény. Az adatszolgáltatási rendre vonatkozó szabályok pontosítására azért van szükség, hogy a kamara megfelelően el tudja látni a tagsággal kapcsolatos nyilvántartási feladatokat.
Módosulna több, az agrárkamara működésével kapcsolatos törvény; az adatszolgáltatási rendre vonatkozó szabályok pontosítására azért van szükség, hogy a kamara megfelelően el tudja látni a tagsággal kapcsolatos nyilvántartási feladatokat.
Az idei tagdíj-önbevallás határideje június másodikán lejárt; akik még nem tettek bevallást erre az évre, azok július 7-ig élhetnek a pótbevallás lehetőségével az ugyfelkapu.nak.hu oldalon - figyelmeztet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) pénteki közleményében.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft