"ALFÖLDVÍZ ZRT." címkével ellátott hírek
Figyelem! Holnaptól kezdődik a meteorológiai tél. Ebből kifolyólag Diós Zsolttal, az Alföldvíz Zrt. PR-munkatársával beszélgettem.
Épp egy hete (október 18.) fejeződött be Herceghalmon a Magyar Víziközmű Szövetség szervezésében megvalósuló XIII. Országos Ügyfélszolgálati Verseny. A két napos rendezvényen a 15 csapat képviselői mind elméletben, mind gyakorlatban bizonyíthatták rátermettségüket. A versenyt az Alföldvíz Zrt. háromfős (a névsor lejjebb!) mini együttese nyerte meg – ezzel kapcsolatban a szolgáltató egy sajtótájékoztatót tartott szerdán, a Dobozi úti Központi Irodaházában. (Víz helyett kávét ittam, noha az is vízből készült.)
Épp egy hete (október 18.) fejeződött be Herceghalmon a Magyar Víziközmű Szövetség szervezésében megvalósuló XIII. Országos Ügyfélszolgálati Verseny. A két napos rendezvényen a 15 csapat képviselői mind elméletben, mind gyakorlatban bizonyíthatták rátermettségüket. A versenyt az Alföldvíz Zrt. háromfős (a névsor lejjebb!) mini együttese nyerte meg – ezzel kapcsolatban a szolgáltató egy sajtótájékoztatót tartott szerdán, a Dobozi úti Központi Irodaházában.
Az ALFÖLDVÍZ Regionális Víziközmű - szolgáltató Zrt. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy 2017. augusztus 29-én 9:00-13:00 között a Lőkösházi víztornyony tisztítási és fertőtlenítési munkálatokat végeznek. Ezen időszakban a település egész területén nyomáscsökkenés fordulhat elő.
Nem hajtott végre közel kétmilliárd forintos tőkeemelést az állam az Alföldvíz Zrt.-ben, a tulajdonosi szerkezet így nem változott. Visszahívták azonban a társaság vezérigazgatóját - tájékoztatta az MTI-t az újonnan kinevezett vezérigazgató a társaság csütörtöki közgyűlését követően.
Az Alföldvíz Zrt., mint az ország egyik legnagyobb vízközmű-szolgáltatója, fontosnak tartja és támogatja a szakemberképzést.
Az Alföldvíz 100 ezer forinttal támogatja a vízügy szakosokat.
Az Alföldvíz Zrt. 2014-ben IVÓ-VÍZ-KINCS címmel programot indított, melynek keretében a szolgáltatási területén, évente négy településnek díszkutat adományoz. Tavaly, a program harmadik évében Telekgerendás is a kiválasztott települések közé került. A csudás mű mellé egy másik csudás alkotás is került: mégpedig egy Baji Miklós Zoltán (BMZ) által készített emléktábla. A leleplezés szerda délelőtt, az önkormányzat épülete előtt zajlott.
Az Alföldvíz Zrt. 2014-ben IVÓ-VÍZ-KINCS címmel programot indított, melynek keretében a szolgáltatási területén, évente négy településnek díszkutat adományoz. Tavaly, a program harmadik évében Telekgerendás is a kiválasztott települések közé került. A csudás mű mellé egy másik csudás alkotás is készült: még pedig egy Baji Miklós Zoltán (BMZ) által készített emléktábla. A leleplezés szerda délelőtt, az önkormányzat épülete előtt zajlott.
Az Alföldvíz Zrt. a víz világnapja (március 22.) alkalmából idén is meghirdette a túlzás nélkül hagyományosnak tekinthető rajzpályázatát. A „Szennyvizek? Tiszta vizet!” mottó szellemében, a pályázatot „Miként véded környezetedet? címmel írták ki – Békés, Csongrád, Bács-Kiskun és Hajdú-Bihar megye óvodásai és általános iskolásai részére. A díjátadó pedig Föld napja (április 22.) előtti napon, pénteken a békéscsabai Széchenyi Liget, Körösök Völgye Látogatóközpontban zajlott.