"ARANYCSAPAT" címkével ellátott hírek
Nyolcvannyolc esztendős korában elhunyt Tóth II. József világbajnoki ezüstérmes labdarúgó, aki a magyar futball aranykorában 12-szer lépett pályára a válogatottban.
Az Aranycsapat Öröksége Alapítvány, az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány és Dorog önkormányzata szombaton emléktáblát avatott annál a dorogi háznál, mely 53 éven át Buzánszky Jenő otthona volt - adta hírül az MTI.
Ma van a magyar labdarúgás napja. Hogy miért, nem kérdés. 62 éve, 1953. november 25-én győzedelmeskedett az Aranycsapat a 90 éve veretlen „angol oroszlánok” fölött.
Buzánszky Jenő születésének 90. évfordulóján, hétfőn került a boltokba a legendás Aranycsapat tárgyi emlékeit különleges, újszerű módon feldolgozó kiadvány, Az Aranycsapat Kincseskönyve.
Buzánszky Jenő születésének kilencvenedik évfordulójára kerül a boltokba a legendás magyar Aranycsapat tárgyi emlékeit különleges, újszerű módon feldolgozó "Kincseskönyv".
Végső búcsút vettek pénteken Buzánszky Jenőtől, az Aranycsapat utolsóként elhunyt játékosától, aki január 11-én, nyolcvankilenc évesen távozott az élők sorából.
Péntek 11 órától várják a budapesti Szent István-bazilikába az Aranycsapat január 11-én, 89 évesen elhunyt labdarúgója, Buzánszky Jenő előtt tisztelgőket.
Január 30-án a budapesti Szent István Bazilikában helyezik végső nyugalomra Buzánszky Jenőt, az Aranycsapat legendás futballistáját, aki múlt vasárnap hunyt el 89 évesen.
Nyolcvankilenc éves korában vasárnap elhunyt Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás labdarúgója.
Nyolcvannyolc éves korában elhunyt Grosics Gyula, a legendás Aranycsapat kapusa.
Hírek
további friss hírek »