"AUTOMOBIL KÖRÖS KFT." címkével ellátott hírek
Javában zakatol a békéscsabai Automobil Körös Kft. Škoda Fabia akciója.
Ha valaki a Škoda Fabia vásárlásánál a Porsche Bank finanszírozását veszi igénybe, akkor 300 ezer, de a Fabia Clever esetében akár 386 ezer (!) forintos kedvezménnyel vásárolhatja meg a járművet.
A békéscsabai AutoMobil Körös Kft. a napokban közelebb hozta a leendő vásárlóihoz a Volkswagen Jettát.
A békéscsabai AutoMobil Körös Kft. e héten közelebb hozta a leendő vásárlóihoz a Volkswagen Jettát: a viharsarki bevásárlóközpontban még érdemes megtekinteni (illetve a Szarvasi úti szalonban), hiszen az automobil most akár 1.890.000,- forintos támogatással is megvásárolható.
A magyar fővárosban zajlott a minap a Škoda Challenge versenye, ahol 33 ország 185 résztvevője, öt kategóriában versenyzett. Idén az értékesítési tanácsadó kategóriában a pálmát Szerencsi László, a békéscsabai AutoMobil Körös Kft. munkatársa vihette haza.
Valami hiányzik ezekből a Volkswagenekből! Hát a kuplung. Na… emiatt majdhogynem dugába is dőlt a tesztvezetésem – lévén 19. századi fej vagyok, nekem igenis szükségem van a bal lábamra… azaz, hogy hasznosan töltse el az előttem álló útidőt. Végül is lett valahogy. Sőőőt! A végén már ki sem akartam szállni a Passat GTE kormánya mögül. Amúgy hétfőtől javában zakatol a Volkswagen teszthét a békéscsabai székhelyű AutoMobil Körös Kft.-nél. Siess, mert csak szombatig tart!
Finisébe ért a 20. Szupermaraton – legalábbis, ami az előkészületeket illeti.
Finisébe ért a 20. Szupermaraton – legalábbis, ami az előkészületeket illeti. Ennek apropóján tartottak közös sajtótájékoztatót a Kupak sörházban a ŠKODA képviselői valamint a KOPP Békéscsabai Atlétikai Club vezetősége és sportolói.
Teszthét, Szupermaraton és Közlekedik a család! Az AutoMobil Körösnél mindent elkövetnek, hogy ez a május emlékezetes legyen.