"AUTOMOBIL KÖRÖS KFT." címkével ellátott hírek
Ismét remek akciók az AutoMobil Körös Kft.-nél. Mi több, Volkswagen Passatok RAKTÁRon is vannak!
Hello! Egyedi, különleges év végi akciókkal lehet megvásárolni a békéscsabai AutoMobil Körös Kft. által forgalmazott Volkswagen haszongépjárműveket. Prekop Zoltán értékesítési tanácsadó ezúttal három modellt mutat be: az Amarokot, a Craftert és a Caddyt. Ismered őket? Szerintem biztos találkoztál már velük! Sőt! Gyere el a békéscsabai Szarvasi út 74. szám alatti márkaszalonban, és próbáld ki a szupermunkásokat!
Bizonyára az idősebbek (jaj… be csúnya szó) még emlékeznek arra, hogy az emberarcú szocializmusban, akár öt évig is vártunk egy Trabantra, hogy a szalonban becsomagolják. Majd a szivárványos rendszerváltozást követően egyre kevesebb lett a Trabicsek, és szinte be sem kellett állni a sorba egy új kocsiért. A vásárlás függvénye pusztán csak pénz kérdése volt. És ha rendezve lett bürokrácia, akár egy órán belül elgurulhattunk a szép új verdánkkal. Az utóbbi időben ez némileg megváltozott… A miértekről és a hogyanokról Szerencsi Lászlóval, a világbajnok békéscsabai AutoMobil Körös Škoda gépjármű értékesítőjével beszélgettem.
Javában zajlik a közösségi használt kerékpár-gyűjtés az AutoMobil Körös Kft. Škoda Szalonjában is. Ha a cikkre kattintasz, informáltabb leszel!
A díjat (100 ezer forint értékű iskolaszer) csütörtök délután vették át az érintettek a békéscsabai AutóMobil Körös Kft. Škoda Szalonjában.
Országos harmadik lett a Petőfi suli a Közlekedik a Család-on. A díjat (100 ezer forint értékű iskolaszer) csütörtök délután vették át az érintettek a békéscsabai AutóMobil Körös Kft. Škoda Szalonjában.
No… ezt a bitangul szép mondatot csak az írásbelim belsejében bontom ki. Egy leütés, mint ezer: Békéscsaba fő-fő terén, vasárnap este véget ért a 21. Szupermaraton. Bitang volt, mint mindig. (Ja, és ezt a bitang megaversenyt az utóbbi három esztendőben a Škoda és a békéscsabai AutoMobil Körös Kft. szponzorálta.)
. Bitang volt, mint mindig. (Ja, és ezt a bitang megaversenyt az utóbbi három esztendőben a Škoda és a békéscsabai AutoMobil Körös Kft. szponzorálta.)
Huszonegyedik alkalommal rajtolt el a Szupermaraton népes mezőnye: az 1450 bringás, a 11 egyéni, a 24 öt fős és a 6 két fős váltó, valamint számtalan görkoris. Ezt az emberfeletti megaversenyt az utóbbi esztendőkben a Škoda és a békéscsabai AutoMobil Körös Kft. szponzorálta… és szponzorálja most is.
Húsz éve, azaz a huszonegyedik alkalommal állnak a hétvégén (június 2-3.) a rajthoz a mai, való világ hús-vér héroszai – mégpedig a Békéscsaba-Arad-Békéscsaba Szupermaraton indulói. Az oda-vissza 200 kilométeres távot kereken: 1320 fős bringás, 11 egyéni, 24 öt fős és 6 két fős váltó, valamint számtalan görkoris vállalta be. Ezt az emberfeletti megaversenyt az utóbbi esztendőkben a Škoda és a békéscsabai AutoMobil Körös Kft. szponzorálta… és szponzorálja most is. Ebből kifolyólag hétfő reggel sajtótájékoztatót tartottak a 21. Szupermaraton legfőbb prominensei a csabai Kupak Sörözőben.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés