"BRSE" címkével ellátott hírek
A címvédő Békéscsaba három játszmában nyert Szombathelyen a női röplabda Extraliga vasárnapi mérkőzésén.
A címvédő Békéscsaba 3-1-re nyert Jászberényben, míg az Újpest szettet sem vesztett a vendég Haladás ellen a női röplabda Extraliga pénteki játéknapján.
A címvédő Békéscsaba hazai pályán kétszettes előnyről kikapott a Nyíregyházától a női röplabda Extraliga vasárnapi játéknapján.
A címvédő Békéscsabai RSE sikeresen kezdte a női röplabdázók Közép-európai Ligájának új idényét, miután nagy csatában, öt játszmában győzött a cseh VK UP Olomouc otthonában.
A címvédő Békéscsabai RSE 3-1-es győzelmet aratott az újonc Haladás otthonában a női röplabda Extraliga új szezonjának első mérkőzésén.
A bajnoki címvédő, sorozatban ötször aranyérmes Békéscsaba szombathelyi vendégjátékával szerdán megkezdődik a női röplabda Extraliga 2018/19-es idénye, amelyben mindössze hat csapat küzd a végső győzelemért.
Az ötszörös magyar bajnok Békéscsaba női röplabda csapata bravúros győzelmet aratott a temesvári felkészülési tornán, ugyanis megverte a tavalyi Bajnokok Ligája-döntős román Alba Blaj együttesét. A klub beszámolója a mérkőzésről.
Tálas Zsuzsanna, a magyar válogatott csapatkapitánya egy év lengyelországi szereplés után visszatér a magyar bajnok Békéscsabai RSE női röplabdacsapatához.
A Békéscsaba nyerte a női röplabda Extraliga döntőjének első mérkőzését.
A címvédő Békéscsaba házigazdaként 3-1-re legyőzte a Jászberényt a női röplabda Extraliga elődöntőjének első, vasárnapi mérkőzésén.