"BARACK OBAMA" címkével ellátott hírek
A nagyon várt interjúban ennél azért sokkal komolyabb témákról is beszéltek. És Donald Trump is megkapta a magáét.
Barack Obama, az Egyesült Államok volt elnöke visszatér a politikába, és demokrata párti kormányzójelöltek mellett kampányol.
Barack Obama volt amerikai elnök politikai visszatérésre készül - jelentette pénteken az Axios amerikai hírportál.
Barack Obama volt amerikai elnök Berlinbe látogat május 25-én a reformáció kezdetének 500. évfordulója alkalmából - közölte kedden a németországi evangélikus egyház (EKD) és a német evangélikus egyházi napok (DEKT) nevű rendezvénysorozat vezetősége.
Az Egyesült Államok jobb és erősebb lett az elmúlt nyolc évben - mondta utolsó elnöki beszédben Barack Obama Chicagóban, nem messze az első elnöki győzelmi beszédének helyszínétől.
Péntek este a Fehér Házban többek közt Bruce Springsteen, Beyoncé, Jay-Z, Paul McCartney és Chance The Rapper lesz a leköszönő elnök vendége.
Csaknem három napig tartó hivatalos látogatást kezdett Barack Obama amerikai elnök szerda este Berlinben.
Barack Obama amerikai elnök szerint a terroristák kiforgatják, elferdítik az iszlámot csak azért, hogy gyilkolhassanak. Az elnök a többi között erről beszélgetett katonákkal és katonacsaládokkal Virginiában.
Barack Obama amerikai elnök megnyitotta szombaton Washingtonban az Afromerikai Történelem és Kultúra Nemzeti Múzeumát. Beszédében nagy teret szentelt a társadalmi megbékélés fontosságának, a fekete közösségek és a rendfenntartó erők közötti feszültségnek, különös tekintettel a közelmúltbeli, halálos áldozatokat is követelő incidensekre - írja az MTI.
2013 óta a legmagasabb szinten áll a második elnöki megbízatásának vége felé járó Barack Obama amerikai elnök népszerűsége - derül ki a CNN hírtelevízió felkérésére készült közvélemény-kutatásból.