"BÁRKA IRODALMI FOLYÓIRAT" címkével ellátott hírek
Fennállásának 25. évfordulóját ünnepli szombaton a Bárka irodalmi, művészeti és társadalomtudományi folyóirat a Békéscsabai Jókai Színházban. Az esten bemutatják a legújabb, ünnepi számot, a negyedszázados jubileum alkalmából kiadott antológiát és átadják a 2017-es Bárka-díjakat.
Első alkalommal adott nyilvános randevút magamagának a békéscsabai BékésMű csoport pénteken, az Ibsen Ház Stúdiószínházában. Az alapvetően középiskolásokra épülő összművészeti délutánt a Jókai színház vette a hóna alá.
Viccesen jegyezte meg Békéscsabán hétfő este, hogy ő nem is 70 éves, hanem csak hatvankettő. Még mindig jól tud úszni a úszómedencében és az árral szemben. Közben 70 éves lesz április 7-én Sarusi Mihály, Békéscsaba, Csonka-Csanád vármegye, magyarok, szlovákok és románok József Attila-díjas, Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével Nemzeti ünnepünk alkalmából idén kitüntetett írója, a mi Miskánk.
Még nincs vége a 84. Ünnepi Könyvhét és 12. Gyermekkönyvnapok békéscsabai rendezvénysorozatának, máris elvégezhető egyfajta összegzés. Jövőre talán többet jelentene a kicsivel később.
Igazán gazdag program várja a hét második felében a 84. Ünnepi Könyvhét és 12. Gyermekkönyvnapok rendezvénysorozatának résztvevőit Békéscsabán, csak ne essen az eső.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés