"BÉKÉS MEGYEI BALESET-MEGELŐZÉSI BIZOTTSÁG" címkével ellátott hírek
Vezetés közben veszélyes mobiltelefont használni. Erre igyekezett felhívni a figyelmet a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság az egyik békéscsabai középiskolában tartott rendezvényén.
A kerékpáros balesetek megelőzését célzó programot szervezett a rendőrség Békés megyében. A „Megvilágosodás napján” közel 1800-an vettek részt.
A forgalmas helyen lévő iskolák környékén rendőrök és polgárőrök segítik az iskolába érkező gyermekeket és szüleiket.
Békés megyében „Zebra Akadémia” címmel működtet a gyermekbalesetek megelőzését célzó oktatóprogramot a rendőrség.
A „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” című rajzpályázatra a Békés megyei óvodákból és általános iskolákból beérkezett munkákat értékelte a zsűri Békéscsabán.
Húsvét közeledtével a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság az ittas közlekedés veszélyeire figyelmeztető programokat szervez.
Ülésezett a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság.
A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság „Toleranciát az éveknek” címmel tartott rendezvényt Köröstarcsán. A kezdeményezés célja az idősek közlekedésbiztonságának javítása.
A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2014. október 3-án tizedik alkalommal szervezte meg a Megvilágosodás Napja elnevezésű rendezvényét. Ezen a napon a láthatóság fontosságára igyekeznek felhívni a kerékpárosok figyelmét. A megye 9 városában 19 óra 30 perckor példamutató, figyelemfelhívó kerékpáros felvonulás indult. Mi a békéscsabai demonstrációt vakuztuk meg.