"BÉKÉS MEGYEI BALESET-MEGELŐZÉSI BIZOTTSÁG" címkével ellátott hírek
A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a balesetek, tragédiák megelőzése érdekében a hajózás és a fürdőzés szabályaira hívja fel a figyelmet.
Kerékpáros versenyeket tartott a rendőrség Békés megyei általános iskolásoknak Szeghalmon.
Gyulán tartotta a 2017-es évet értékelő értekezletét a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság. Az ülésen ismertették Békés megye közlekedésbiztonsági helyzetét és értékelték a bizottság elmúlt évben végzett baleset-megelőzési tevékenységét.
Vezetés közben veszélyes mobiltelefont használni. Erre igyekezett felhívni a figyelmet a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság az egyik békéscsabai középiskolában tartott rendezvényén.
A kerékpáros balesetek megelőzését célzó programot szervezett a rendőrség Békés megyében. A „Megvilágosodás napján” közel 1800-an vettek részt.
A forgalmas helyen lévő iskolák környékén rendőrök és polgárőrök segítik az iskolába érkező gyermekeket és szüleiket.
Békés megyében „Zebra Akadémia” címmel működtet a gyermekbalesetek megelőzését célzó oktatóprogramot a rendőrség.
A „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” című rajzpályázatra a Békés megyei óvodákból és általános iskolákból beérkezett munkákat értékelte a zsűri Békéscsabán.
Húsvét közeledtével a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság az ittas közlekedés veszélyeire figyelmeztető programokat szervez.
Ülésezett a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft