"BÉKÉS MEGYEI KANO JUDO SPORTEGYESÜLET" címkével ellátott hírek
A Békés Megyei Kano Judo SE versenyzői a bajnokságokat megelőző téli alapozó időszakban öt napos edzőtáborban vett részt a romániai Menyházán, ahol az erőnléten és az állóképességen volt a hangsúly.
Nagy sikerekkel zárta az első félévi versenyszezont a Békés Megyei Kano Judo SE.
Százhalombattán rendezték meg a 15. Hungarian Masters Opent, vagyis a nyílt magyar masters bajnokságot, ahol tizenegy ország száznyolcvankilenc judósa lépett tatamira. A hazaiakon kívül érkezett versenyző Oroszországból, Szlovákiából, Csehországból, Németországból, Ausztriából, Montenegróból, Szerbiából, Nagy-Britanniából, Romániából, sőt, még az Egyesült Államokból is.
Három érmet szerzett a Cegléden rendezett diákolimpián a tartalékosan felálló Békés Megyei Kano Judo SE - tájékoztatott Gyáni János vezetőedző.
A hétvégén Domaszéken és Budapesten is tatamira léptek a a Békés Megyei Kano Judo Sportegyesület cselgáncsozói.
A Békés Megyei Kano Judo Sportegyesület diák korosztályos judókái a hétvégén Százhalombattán léptek tatamira. Az új építésű sportcsarnok kiváló helyszíne volt az országos bajnokságnak, a fővárosi egyesületek kivétel nélkül, a vidékiek pedig szép számban neveztek, így egy igen színvonalas és erős versenynek lehettek szereplői a békéscsabaiak is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft