"BÉKÉS MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA" címkével ellátott hírek
Megállapodást kötött a Békés Megyei Kormányhivatal és a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.
Egy gazdálkodó szervezettől érkezett tájékoztatás kapcsán a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara fel kívánja hívni a megye vállalkozásainak figyelmét a következő megtévesztési kísérletre:
Mezőgazdasági és élelmiszeripari lehetőségei, valamint munkaerő-tartalékai révén a dél-alföldi régiók jelentik Magyarország gazdaságának tartalékait - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Békéscsabán.
véli egy olvasónk. Mindenesetre a jövő hét szerdán új elnöke lesz a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának
A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által rendezett, mesteravató ünnepély fotógalériája, a Békéscsabai Jókai Színházból.
De hol vannak a fiatalok? – tette fel a kérdést joggal Varga Mihály meghívott nemzetgazdasági miniszter (NGM) távollétében péntek délelőtt Békéscsabán, a Csaba Gyöngye Kulturális Központban Marczinkó Zoltán István kiemelt vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár, amit néhány perc múltán megismételt Hódsági Tamás, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara M44-es autóút (Kecskemét-Békéscsaba) megépülését érthetően hiányoló elnöke.
Erre a kérdésre is választ kaphattak azok, akik részt vettek a Vállalkozók Országos Szakszervezete, a LIGA Szakszervezet és a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös rendezvényén kedden Békéscsabán.
Erre a kérdésre is választ kaphattak azok, akik részt vettek a Vállalkozók Országos Szakszervezete , a LIGA Szakszervezet és a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös rendezvényén.
A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara egy hat alkalomból álló előadás-sorozatot szervezett „Munkajog a gyakorlatban” címmel, melynek első témaköre a munkaviszony létesítésének szabályai voltak.
A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara egy hat alkalomból álló előadás-sorozatot szervezett „Munkajog a gyakorlatban” címmel, melynek első témaköre a munkaviszony létesítésének szabályai voltak.