"BÉKÉS MEGYEI POLGÁRŐRÖK SZÖVETSÉGE" címkével ellátott hírek
Kétkomponensű történés zajlott szerda délelőtt a Békés Megyei Kormányhivatal Tomcsányi teremében. Egyrészt átadták a Békés Megye Védelméért emlékplaketteket, illetve együttműködési megállapodás született a kormányhivatal és a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége között. Nem mellesleg, az eseményt jelenlétével megtisztelte dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke is.
A polgárőrök elméleti és gyakorlati tudásukról is számot adtak. Békés megyét a győztes szarvasi csapat két tagja képviselheti az országos döntőn.
Békés-Dánfokon tartotta az elmúlt hétvégén az Országos Polgárőr Szövetség a XX. Országos Polgárőr Napot. Az egész napos rendezvényen a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is képviseltette magát.
Dr. Kurucz Ferenc rendőr dandártábornok, Békés megye nyugalmazott rendőrfőkapitányának nevéhez fűződik a lovas rendőr járőrök szolgálatba állítása Békés megyében, néhány hónap óta pedig női lovas polgárőrök vigyáznak Békéscsaba fényesi határában a tanyasi polgárok testi és vagyoni épségére.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft