"BÉKÉS MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG" címkével ellátott hírek
Szarvason, Békéscsabán, Dévaványa külterületén és Mezőberény közelében is személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök.
Ittas járművezetés gyanúja Mezőberényben és Vésztőn, elfogás a határon - Békés megyében történt.
Elütött egy személyautó egy gyalogost Mezőberényben. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében keresi a jármű vezetőjét.
Harmadik lett a IX. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyen a motoros rendőrjárőrök között Verebi Zoltán r. törzszászlós, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőre.
A közös közlekedésrendészeti járőrszolgálat tapasztalatait, és a nyári turisztikai idénnyel kapcsolatos feladatokat egyeztette Arad és Békés megye rendőrfőkapitánya Békéscsabán.
Súlyosan megsérült egy utas egy személygépkocsival ütköző autóbuszon, Békéscsabán. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, szabálytalanul váltott sávot. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.
Személygépkocsi és kerékpáros ütközött össze Dévaványán, a Körösladányi út és a Sas utca kereszteződésében. A kerékpáros a helyszínen életét vesztette.
Fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartott a rendőrség Orosházán. Volt, aki 56 km/órával lépte túl a megengedett sebességet. Egy másik autós két éve lejárt műszaki érvényességi idejű járművel közlekedett, egy gépkocsiban pedig a padlón utazott egy gyermek.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója elismerésben részesítette a Szeghalmi Rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottját. A zászlós égő házából mentett ki egy idős nőt Körösladányban.
Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök tegnap, 22 óra előtt néhány perccel Gyulán, a Kulcs utcában.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft