"BÉKÉS MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG" címkével ellátott hírek
Egy huszonegy évvel ezelőtt elkövetett gyilkosság gyanúsítottját azonosította a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság, amely jövő hétfőn nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntette miatt vádemelési javaslattal továbbítják az ügyet a megyei főügyészséghez.
A rendőrség feloldotta az útlezárást a 47-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol korábban közlekedési baleset történt.
Teljes útlezárás van érvényben a 47-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol két személyautó ütközött össze.
Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei tegnap, Pusztaföldváron megtaláltak egy 17 éves szegedi lányt, akinek a Szegedi Rendőrkapitányság eltűnés miatt rendelte el a körözését.
A „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” című rajzpályázatra a Békés megyei óvodákból és általános iskolákból beérkezett munkákat értékelte a zsűri Békéscsabán.
Interneten és a verseny napján, a békéscsabai helyszínen is lehet jelentkezni a népszerű vetélkedőre. A családok mellett az iskolák is nyerhetnek.
Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök tegnap, 17 óra 45 perc körül Kétegyházán, a Széchenyi utca és a Gyulai út kereszteződésében.
Vádemelést javasol a rendőrség egy férfi ellen, mert tőle különélő felesége házának udvaráról ellopott egy kerékpárt Kétegyházán.
Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök tegnap, 15 óra körül Orosházán.
A gyulai közúti határátkelőhelyen tegnap, 5 óra 40 perc körül egy tehergépkocsiban kilépésre jelentkezett két román állampolgár.