"BÉKÉS MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG" címkével ellátott hírek
Két, ittas járművezetés gyanúja miatt feljelentett férfi ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség Gyulán. Mindketten az állították, hogy nem, illetve nem nagyon érezték a korábban elfogyasztott alkohol hatását, ezért mertek vezetni.
Békéscsabán, a Garay utca és a Kis Ernő utca kereszteződésében, tegnap, 10 óra körül egy személygépkocsi nem biztosított elsőbbséget egy gyalogosnak és elütötte.
Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit Gyomaendrődön, a Táncsics Mihály utcából, tegnap, 23 óra 45 perc körül.
Baleset-megelőzési rendezvény helyszíne lesz a Széchenyi utca. A szervezők a közlekedők megértését és türelmét kérik.
A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei tegnap délelőtt megtaláltak egy battonyai lányt, aki engedély nélkül távozott abból a gyermekotthonból, ahol él.
Békéscsabán rendezték meg a Krimit tud? bűnmegelőzési témájú vetélkedő regionális elődöntőjét.
Békés megyében tegnap két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
fogalmazott Kovács István r. vezérőrnagy, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes kedd délelőtt, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság felújított létesítményének az átadóünnepségén. A Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3. szám alatti markáns komplexumban zajló rendezvényen számos elöljáró, szerv, intézményvezető… és még mi is megjelentünk.
Szerintem ez most a legszebb épület Békéscsabán, fogalmazott Kovács István r. vezérőrnagy, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes kedd délelőtt, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság felújított létesítmény átadóünnepségén. A Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3. szám alatti markáns komplexumban zajló rendezvényen számos elöljáró, szerv, intézményvezető… és még mi is megjelentünk.
Kigyulladt egy melléképület Békésszentandráson. A közelben dolgozó rendőrök figyeltek fel a füstre és azonnal megkezdték az oltást. Az épület melletti garázsban három gázpalack volt.