"BÉKÉS MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG" címkével ellátott hírek
Sarkadon, a Vasút utcában 2019. április 18-án 12 óra 30 perc körül egy elektromos kerekesszékkel közlekedő nő a kerékpáros átvezetésen akart áthajtani az út másik oldalára, de nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező személygépkocsinak és összeütköztek.
Szent György nap (április 24.), a Rendőrség napja.
Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Békéscsabán és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Csorváson.
A rendőrség és a kormányhivatal szakemberei tanácsokkal, vezetéstechnikai tréninggel segítették a motorosokat.
Baleset Békésszentandrás és Lőkösháza külterületén, ittas járművezetés gyanúja Gyomaendrődön.
A bűnmegelőzés napja alkalmából általános iskolás gyereknek tartottak előadást a rendőrség szakemberei. Szó esett a szabályok betartásának fontosságáról, a biztonságról és az internethasználat veszélyeiről is.
Békéscsabán, az Orosházi úton, tegnap 16 óra után néhány perccel összeütközött egy személygépkocsi és egy elektromos kerékpárral közlekedő nő.
Vascsővel ütötte meg feleségét egy férfi tegnap, Újkígyóson.
Kábítószert találtak a határrendészek egy nemzetközi gyorsvonaton utazó férfinél a lőkösházi vasúti határátkelőhelyen. A szakértői vizsgálat megállapította, hogy a lefoglalt por amfetamin és a férfi fogyasztott kábítószert. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.
Békéscsabán elfogtak a rendőrök két férfit és egy nőt, akik a gyanú szerint kábítószerrel kereskedtek. A kétnapos rendőri akció során a tőlük vásárlók közül hét fogyasztót is előállítottak a nyomozók.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft