"BÉKÉS MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG" címkével ellátott hírek
Menetrend szerint közlekedő autóbuszon sérült meg egy utas Békéscsabán. A nő akkor esett el, amikor a buszvezetőnek egy tolató tehergépkocsi miatt fékeznie kellett. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.
Gyomaendrődön a rendőrök ma, hajnal 4 óra előtt néhány perccel megtaláltak egy dévaványai lányt, aki engedély nélkül jött el egy dévaványai gyermekotthonból.
A Békési Rendőrkapitányság február 12-én őrizetbe vett egy 17 éves fiatalembert, aki a gyanú szerint 2018 augusztusában Békésen, egy tanyaépület ablakáról levágta a szúnyoghálót, bemászott az épületbe és ellopott onnan egy mobiltelefont.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság iskolai bűnmegelőzési tanácsadója a Biztonságos Internet Nap kapcsán a világháló használatának veszélyeiről tartott előadást két békéscsabai középiskolában.
Két román állampolgár tört be egy ház garázsába Gyulán. Egyikük le akarta verni az épületet figyelő kamerát, de közben felvétel készült róla és a városban járőröző körzeti megbízottak felismerték.
Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset Békéscsabán, biztonsági intézkedés Gyulán, közokirat-hamisítás gyanúja Battonyán.
Feltört egy büfékocsit egy férfi Gyulán. A rendőrök hét óra alatt elfogták és a büféből ellopott dolgok egy részét is megtalálták nála.
Az Arad Megyei Rendőr-főfelügyelőség rendőrei két napon át látnak el közös járőrszolgálatot a Gyulai Rendőrkapitányság munkatársaival.
Rokonok között alakult ki vita Bélmegyeren, egy családi házban. Miközben a rendőrjárőrök a helyszínen tájékozódtak, az egyik családtag rosszul lett. Azonnal megkezdték a férfi újra élesztését, de már nem tudtak segíteni rajta.
Új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy 16 éves fiút tegnap, Mezőhegyesen.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés