"BÉKÉS MEGYE" címkével ellátott hírek
Élelmiszerbiztonsági és higiéniai jogsértések miatt két Békés megyei húsüzem működését függesztette fel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), az eljárások folyamatban vannak, a vállalkozások több százezer forintos, akár milliós nagyságrendű bírságra számíthatnak - közölte a hivatal kedden az MTI-vel.
A Békés Megyei Önkormányzat és a Békés megyei Tourinform iroda közösen képviselete megyénket a III. Temesvári Magyar Napok keretében szervezett turisztikai kiállításon, Temesváron.
Őrizetbe vétel és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.
Több útszakaszt és hidat újítanak fel idén Békés megyében, a jövő héten kezdődhet a Dévaványa-Gyomaendrőd közti út öt kilométeres szakaszának felújítása, nyáron pedig a gyomaendrődi Hármas-Körös-híd is megújul - mondta Dankó Béla (Fidesz), a térség országgyűlési képviselője szerdán az MTI-nek.
Békés megyében 2017. november 24-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
Riasztás van érvényben a következő órákra Békés megye kistérségeire.
Szeghalmon útpadkára sodródott, Békéscsabán és Gyulán villanyoszlopnak ütközött egy-egy személygépkocsi. A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy a téli útviszonyoknak megfelelően vezessenek!
A rendőrség óvatosságra inti a közlekedőket.
A Békés megyei önkéntes mentőszervezet újabb nagy értékű eszközt állított rendszerbe, amivel hatékonyabb lehet akár a katasztrófahelyzetben eltűnt személyek keresése is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft