"BÉKÉS MEGYE" címkével ellátott hírek
Békés megyében 2017. november 24-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
Riasztás van érvényben a következő órákra Békés megye kistérségeire.
Szeghalmon útpadkára sodródott, Békéscsabán és Gyulán villanyoszlopnak ütközött egy-egy személygépkocsi. A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy a téli útviszonyoknak megfelelően vezessenek!
A rendőrség óvatosságra inti a közlekedőket.
A Békés megyei önkéntes mentőszervezet újabb nagy értékű eszközt állított rendszerbe, amivel hatékonyabb lehet akár a katasztrófahelyzetben eltűnt személyek keresése is.
Eltévedt idős nőt vittek vissza a fiához és a hidegben magatehetetlen állapotba került embereket helyeztek biztonságba a rendőrök Békés megyében.
Két őrizetbe vétel, ittas járművezetés, valamint lopás gyanúja miatt indult büntetőeljárások és egy biztonsági intézkedés.
A Békés megyében kimutatott madárinfluenza-vírus miatt Kanada és Szerbia is korlátozza a magyar baromfi és baromfitermékek bevitelét az országba, így már hét, Európai Unión kívüli ország tiltotta meg az exportot az érintett megyéből vagy Magyarországról - olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.
Hétfőtől új rovattal bővül a hír6.hu repertoárja.