"BÉKÉSCSABA" címkével ellátott hírek
Békéscsaba azon városok közé tartozik, ahol minden egy helyen megtalálható.
Az elmúlt év után idén is Békéscsaba rendezheti a női röplabda Közép-európai Liga (MEVZA) négyes döntőjét.
Halálra gázolt egy nőt egy személyautó pénteken kora este Békéscsabán - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.
Szomorú volt az idő, csepergett az eső, 2018. február 20-án Békéscsabán. Ha szabadtéri kézilabdameccset játszottak volna a Szabolcs utcai Vízmű-pályán, az időjárás alaposan megnehezítette volna a játékosok dolgát
A Modern városok program békéscsabai keretében összesen 439 milliárd forint szerepel: ebből 81 milliárd forint a közvetlen békéscsabai fejlesztés, a fennmaradó rész az M44-es gyorsforgalmi út megépítésének költsége - közölte a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter csütörtökön a békési megyeszékhelyen, sajtótájékoztatón.
A békéscsabai közgyűlés a 2018-as költségvetés úgynevezett első olvasatát tárgyalta csütörtöki ülésén. Ebből kiderül, hogy 544 millió forintos hiányt kell lefaragniuk a képviselőknek.
Az idei évre tervezett bevételi előirányzatok várhatóan nem teljesülnek, emelkedik az adósságszolgálat, ezért a jövő évi költségvetésben jelentősen vissza kell fogni a kiadásokat, csökkenteni kell az önként vállalt feladatok támogatását - hangzott el a békéscsabai közgyűlés csütörtöki ülésén a 2018-as költségvetési koncepció tárgyalásakor.
Az Árpád Pálinka, a méltán híres és elismert pálinka manufaktúra a szokásos, de mindettől függetlenül a maga nemében egyedi kisüsti, prémium és exkluzív termékkínálata mellett most egy sajátos, különleges és mindenképpen újszerű ajánlattal készül a közelgő karácsonyra.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft