"BÉKÉSCSABA" címkével ellátott hírek
Az elmúlt év után idén is Békéscsaba rendezheti a női röplabda Közép-európai Liga (MEVZA) négyes döntőjét.
Halálra gázolt egy nőt egy személyautó pénteken kora este Békéscsabán - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.
Szomorú volt az idő, csepergett az eső, 2018. február 20-án Békéscsabán. Ha szabadtéri kézilabdameccset játszottak volna a Szabolcs utcai Vízmű-pályán, az időjárás alaposan megnehezítette volna a játékosok dolgát
A Modern városok program békéscsabai keretében összesen 439 milliárd forint szerepel: ebből 81 milliárd forint a közvetlen békéscsabai fejlesztés, a fennmaradó rész az M44-es gyorsforgalmi út megépítésének költsége - közölte a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter csütörtökön a békési megyeszékhelyen, sajtótájékoztatón.
A békéscsabai közgyűlés a 2018-as költségvetés úgynevezett első olvasatát tárgyalta csütörtöki ülésén. Ebből kiderül, hogy 544 millió forintos hiányt kell lefaragniuk a képviselőknek.
Az idei évre tervezett bevételi előirányzatok várhatóan nem teljesülnek, emelkedik az adósságszolgálat, ezért a jövő évi költségvetésben jelentősen vissza kell fogni a kiadásokat, csökkenteni kell az önként vállalt feladatok támogatását - hangzott el a békéscsabai közgyűlés csütörtöki ülésén a 2018-as költségvetési koncepció tárgyalásakor.
Az Árpád Pálinka, a méltán híres és elismert pálinka manufaktúra a szokásos, de mindettől függetlenül a maga nemében egyedi kisüsti, prémium és exkluzív termékkínálata mellett most egy sajátos, különleges és mindenképpen újszerű ajánlattal készül a közelgő karácsonyra.
A jó pap holtig tanul! Sohasem késő elkezdeni! (Például a rendszeres sportolást.) Nem kell félni a változásoktól! Aki mer, az nyer! Kockázat nélkül nincs üzlet! Innováció! Azaz szakmai fejlesztés, egy újítás létrehozása, egy ötlet megvalósítása. Csupa klasszikus igazság, vagy közhely, de írhatnám fordítva is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft