"BÉKÉSCSABAI ATLÉTIKAI CLUB" címkével ellátott hírek
A Békéscsabai Atlétikai Club versenyzői kiválóan szerepeltek a Csapatbajnoki Atlétikai Döntőben, melyet szeptember 10-11-én rendeztek meg Székesfehérváron. Hat számban állhattak a dobogó legfelső fokára.
A Békéscsabai Atlétikai Club versenyzője, Apáti Bence az 1500 méter ezüstérmese az EYOF-on!
A Kopp Békéscsabai Atlétikai Club versenyzői az Országos Bajnokságon elért helyezéseik és eredményeik alapján meghívást kaptak a július 06-i SVK-HUN-CZE-SLO nemzetek közötti U20 válogatott viadalra Trnavába. (SLO).
Április 8-9-én ismét nemzetközi versenysorozaton bravúroskodott Gregor László, a Békéscsabai Atlétikai Club kiválósága, Tóth Sándor mester tanítványa.
Ma délelőtt a megyeszékhelyen sikeresen lezajlott a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club által szervezett OTP 29. Szilveszteri Futógála. Íme, kik voltak a leggyorsabbak.
Kilenc kategóriában szavazhatnak a sportújságírók az M4 Sport - Az Év Sportolója Gála 2016 leendő díjazottjaira.
Mihály Réka 2 számban is aranyérmes a Hallássérültek U23-as Európa Bajnokságán.
A XVI. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé harmadik délutánja is eléggé komplex volt: többek között Lázár Chef Prohászka Bélával karöltve rotyogtatta csülkeit az óriás, 1000 főre terítő bográcsban, melegítettek a BRSE gyermekei, edzettek a Békéscsabai Atlétika Club reménységei – a Közép-Európa legelső sörfutásán, no és persze folyt, folyt és csak folyt az a bizonyos drága és finom aranysárga nedű…
Hétfő esti prágai Nemzetközi Atlétikai Versenyre nagyon jó mezőnyt hoztak össze a rendezők 110 m-es gátfutásban.
A hétvégén rendezték meg Debrecenben a Kelet Kupa Atlétikai Versenyt, ami egyben Szuperliga és Korosztályos Liga sorozat állomásai voltak.