"BÉKÉSCSABAI RSE" címkével ellátott hírek
A nőknél a Békéscsaba megvédené címét, míg a férfiaknál a Kecskemét és a Kazincbarcika pályázik a Szolnok "trónjára" a röplabda Magyar Kupa hétvégi, érdi döntőjében.
A magyar kormány több mint 1,8 milliárd forintos támogatásából Európa egyik legnagyobb utánpótlás röplabda-akadémiája létesül Békéscsabán.
A Vasas 3:0-ra nyert a Békéscsabai RSE ellen. A viharsarki csapat kedden hazai közönség előtt próbál meg szépíteni.
Hétvégén rendezik Gödöllőn a Magyar Kupa négyes döntőjét, ahol a szombaton 19 órakor kezdődő elődöntőben a Vasas lesz a békéscsabai lányok ellenfele. A felkészülésről, az esélyekről kérdeztük Kormos Mihály szakmai igazgatót és Soós Nikolett csapatkapitányt.
Utolsó alapszakaszbeli mérkőzésére készült a Békéscsaba, a tabella végén helyet foglaló Veszprémi Egyetem gárdája ellen. Kormos Mihály az előző mérkőzésekhez képest változtatott a kezdő csapaton, ezúttal Jenei kezdett feladóposzton, míg Soós helyén Horváth Vivien kapott lehetőséget.
Csaknem két hónapot kellett várni arra, hogy ismét hazai közönség előtt játssza bajnoki mérkőzését a Békéscsabai RSE. Az elmúlt időszakban nem kevesebb, mint 11 találkozón zsinórban vendégként léptek pályára a viharsarkiak.
A békéscsabai lányok annak tudtában léptek pályára, hogy győzelmükkel átvehetik a vezetést a tabellán. Küzdelmes mérkőzés árán, de sikerült nyerniük.
A BSE pénteki legyőzésével hangoltak a hazaiak, a dobogós békéscsabaiak vendégjátékára. Az első szettben a viharsarkiak hatékony támadásokkal és jó mezőnymunkával állva hagyták a szabolcsiakat, akik hiába futottak az eredmény után. (15-25)
Küzdelmes mérkőzés után nyert a Békéscsabai RSE a listavezető Aluprof-TF ellen. A vagány csapat nem tudott túllépni az árnyékán, és ezt a helyi csapat remekül kihasználta.
Szépszámú közönség gyűlt össze a röplabda bajnokság hétfői rangadójára, ahol a tavalyi bajnok Vasas Óbuda gárdája látogatott a Viharsarokba. A mérkőzés elején a vendégek tűntek határozottabbnak, kiváló mezőnymunkával hatékonyan hárították a hazaiak támadásait.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó