"BERND STORCK" címkével ellátott hírek
A belga élvonalban utolsó helyezett Royal Excel Mouscron szerződtette vezetőedzőnek Bernd Storckot, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitányát.
A magyar labdarúgó-válogatott egyik szövetségi kapitánya sem keresett többet havi 10 millió forintnál - áll a sportági szövetség (MLSZ) csütörtöki közleményében.
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott októberben leváltott szövetségi kapitánya szerint a magyar futballban a realitásnál jóval magasabbak az elvárások - írja az m4sport.hu.
Csányi Sándor a Videotonnal bajnoki címet nyerő Joan Carillónál tapogatózott.
Közös megegyezéssel távozott Bernd Storck labdarúgó szövetségi kapitány.
Persze az is lehetséges, hogy akárcsak júniusban, most is kap egy újabb esélyt.
Sikerről, a szövetségi kapitányi munka kulisszatitkairól és a fociról is beszélt a pólóválogatott korábbi sikerkovácsa egy előadásban.
Bernd Storck szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatottnak nincs veszítenivalója szombaton, amikor a világbajnoki selejtezőcsoportot százszázalékos teljesítménnyel vezető Svájc vendége lesz.
Bernd Storck szerint a mostani világbajnoki selejtező sokkal nehezebb volt, mint az Eb-selejtező - a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya erről az M4 Sportnak adott exkluzív interjúban beszélt.
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az M4 Sport hétfő esti magazinműsorában, a Sport7főben beszélt múltról, jelenről és jövőről.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó