"BIRMINGHAM" címkével ellátott hírek
Történelmet írt Márton Anita, aranyérmet szerzett a fedettpályás atlétikai világbajnokságon, olvas6ó a híradó.hu-n.
Márton Anita a magyar atlétika első világbajnoki címét szerezte meg pénteken azzal, hogy országos csúccsal megnyerte a női súlylökést a birminghami fedettpályás vb-n.
Fal omlott hat munkásra egy újrahasznosító üzemben péntek reggel Birminghamben. A balesetben öt ember életét vesztette, egy súlyosan megsérült, őt kórházban ápolják.
Bejutott a negyeddöntőbe párosban Babos Tímea és Kristina Mladenovic a 731 ezer dollár (203 millió forint) összdíjazású birminghami füves pályás női tenisztornán.
Vállsérüléssel küszködve a selejtező második fordulójában kiesett Babos Tímea a 710 ezer dollár összdíjazású birminghami füvespályás női tenisztornán.
A nemi irányultságra is rákérdezett egy lakossági szemétszállításhoz kapcsolódó felmérésen Birmingham önkormányzata, amivel igencsak meghökkentett és feldühített jó pár lakost.
Csaknem kilencvenezer euróért - mintegy 260 millió forintnyi összegért - vásárolta meg egy orosz vállalkozó Freddy Mercury egykori Rolls Royce-át egy birminghami árverésen.
Az autista gyerekek könnyebben tanulnak robotoktól, mint tanároktól, ezt bizonyítja egy birminghami iskolában végzett kísérlet, amelyben két kis táncoló robot segítségével meglepő haladást értek el a gyerekek kommunikációs készségeinek fejlesztésében.
Több mint két évtizede megfeledkeztek a postaládáról a postások, maguk sem értik hogyan.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft