"BOD TAMÁS" címkével ellátott hírek
A kormány birtokpolitikáját bírálta pénteken Gyulán, sajtótájékoztatón Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke, aki szerint az, ami a Mezőhegyesi Ménesbirtokon és környékén történik, elfogadhatatlan.
Immár nem a Fidesz-KDNP, hanem egymás ellen harcol Gyulán a Demokratikus Koalíció és az Együtt-PM. Az október 12-ei önkormányzati választásokon a baloldali összefogás mindössze egyetlen listás képviselőhelyet szerzett a helyi testületben. A listavezető (egyben polgármesterjelöltként is induló) Bod Tamás (Együtt-PM) átvette megbízólevelét, s elfoglalta helyét a gyulai közgyűlésben. Ezt követően kiszivárgott egy nyilatkozat, amelyben Bod Tamás június 30-ai keltezéssel vállalta, átadja helyét a lista második helyezettjének, amennyiben egyetlen mandátumot szerezne az összefogás. A Demokratikus Koalíció ezt a vállalást kéri számon a listavezetőtől, míg ő azt állítja, zsarolás eredményeként született meg a nyilatkozat.
A nyilvánosság és a civil kontroll az önkormányzatokban – ez volt a témája annak a tájékoztatónak, amit Szigetvári Viktor, az Együtt – a Korszakváltók Pártja ügyvezető társelnöke, Velkey Gábor, Békéscsaba polgármesterjelöltje és Bod Tamás, Gyula polgármesterjelöltje tartott csütörtökön Békéscsabán.
Békéscsabára érkezett Mesterházy Attila, az MSZP pártelnöke azért, hogy bemutassa az MSZP helyi jelöltjeit. A négy választókerületben Miklós Attila, Rejtő József, Bod Tamás és Varga Zoltán jelölését támogatják.
Néhány napja testvérportálunk feldobta a labdát: Deák Bill ismét Torda lehet a Békéscsabai Jókai Színház égisze alatt nagysikerrel futó István, a királyban. A kiváló ötlet minden bizonnyal feljebb húzta volna vagy két centivel, a miképp lehet még csillogóbbá tenni a Szörényi-Bródy opus viharsarki verze-lécét. Sajnos azonban a hír hamarabb látott napvilágot, minthogy Bill bátyó legalább egyszer egy próbán, a fehér bluestorok-orkánjával letarolja a stáb rőzséjét. Párhuzamos viszonyok – magyarokról, férfiakról és asszony(ok)ról.
Békéscsabára látogatott Bajnai Gordon, volt miniszterelnök. Látogatásának célja elsősorban az volt, hogy megerősítse az összefogás jelöltjét, Kovács Katalint, nem titkoltan azonban a kampány előszelének tekinthető ideutazása.
Budapest mellett egyedül Gyula adott helyszínt vasárnap a „Nem tetszik a rendszer?!” című tüntetésnek. A békési fürdővárosi szervezők ismét csatlakoztak az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért Facebook-csoport kezdeményezéséhez.
Budapest mellett egyedül Gyula adott helyszínt vasárnap a „Nem tetszik a rendszer?!” című tüntetésnek. A békési fürdővárosi szervezők ismét csatlakoztak az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért Facebook-csoport kezdeményezéséhez.
Bod Tamás a gyulai városházára látogatott ma, hogy szemügyre vegye az ott kihelyezett alaptörvényt. Az újságíró szerkesztőségünkkel osztotta meg benyomásait.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft