"BOHUS RICHÁRD" címkével ellátott hírek
Márton Anita a hatodik körben zsibasztott! A londoni vb-n második lett súlylökésben!!!!!!
Bronzérmet nyert a Kozma Dominik, Németh Nándor, Holoda Péter, Bohus Richárd összeállítású 4x100 méteres férfi gyorsváltó az úszó-világbajnokságon a Duna Arénában, megszerezve Magyarország első érmét a 17. vizes vb-n.
Bohus Richárd a 24., Kozma Dominik pedig a 26. időt érte el a 100 méteres gyorsúszás keddi előfutamaiban a riói olimpián, így egyikük sem jutott az elődöntőbe.
Hiába úszott országos csúcsot a Kozma Dominik, Bohus Richárd (Békéscsabai Előre Úszó Klub), Takács Krisztián, Holoda Péter összeállítású magyar 4x100 méteres gyorsváltó, a vasárnapi előfutamok során ez is csak a 12. időt jelentette, így a kvartett nem jutott döntőbe a riói olimpián.
Ünnepélyes keretek között bocsájtotta útjára Békéscsaba Megyei Jogú Város vezetése olimpikonjainkat.
Ünnepélyes keretek között bocsájtotta útjára Békéscsaba Megyei Jogú Város vezetése olimpikonjainkat.
A Magyar Úszó Szövetség felhívására Békéscsaba Megyei Jogú Város negyedik alkalommal csatlakozik a Magyar Úszás Napja elnevezésű programhoz. A szándék szerint egy napon, egy időszakban az ország lehetőség szerinti legtöbb fürdőjét ingyen látogathatják a strandolni vágyók.
Bohus Richárd olimpiai A szintes idővel, 48.92 másodperccel jutott tovább az elődöntőbe 100 méter gyorson a londoni úszó Európa-bajnokságon.
Négy egyéni és négy váltógyőzelemmel Kapás Boglárka bizonyult a mezőny legeredményesebb résztvevőjének az úszók szombaton zárult győri országos bajnokságán. A férfiak 50 méteres hátúszó számát Bohus Richárd nyerte. A 2012-es debreceni Eb-n emlékezetes módon, hármas holtversenyben bronzérmes békéscsabai úszó tavaly súlyos vállsérülést szenvedett, miközben az arizonai egyetemi csapat tagjaként tréningezett.
Bohus Richárd külföldön készül az idei Európa-bajnokságra, de már a 2016-os olimpiát is nagyon várja. Az úszó legközelebb márciusban áll rajtkőre, Amerikában.