"BOKROS LAJOS" címkével ellátott hírek
A Modern Magyarország Mozgalom elnöke a Demokratikus Koalíció jelöltje mögé állt be.
Bokros Lajos szerint a Modern Magyarország Mozgalmat (MoMa) kirekesztette a "magát még nagynak képzelő" két baloldali párt, az MSZP és a DK az ellenzéki összefogásból.
Magyarországnak szüksége van bevándorlókra - jelentette ki Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) elnöke a kormány idegenrendészeti politikája ellen tiltakozó rendezvényen, a Parlament épülete előtt szerda este.
Bokros Lajos javára visszalép a főpolgármester-jelöltségtől Magyar György. A jogász, aki civil szervezetek jelöltjeként pályázott a posztra, ezt több reggeli hírműsorban is elmondta hétfőn.
A Nemzeti Választási Iroda (NVI) hétfőn újra ellenőrzi a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) európai parlamenti (EP-) választásra összegyűjtött és érvénytelennek talált ajánlásait - közölte az NVI pénteken az MTI érdeklődésére.
A Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) az európai parlamenti (EP) választásra benyújtott, érvénytelennek minősített ajánlások újbóli ellenőrzését kéri az eljárás tisztessége iránti bizalom helyreállítása érdekében.
Modern Magyarország Mozgalom párt (MoMa) néven új párt alapítását jelentette be Bokros Lajos, a Horn-kormány pénzügyminisztere, európai parlamenti képviselő vasárnap Budapesten.
- A Jólét és Szabadság Demokrata Fórum (JESZ) U21 ifjúsági tagozata brüsszeli forrásokból úgy értesült, hogy Bokros Lajost gyakorlatilag kirúgták az Európai Parlament Költségvetési Bizottságából, miután az elmúlt két és fél éves munkája értékelhetetlen volt. Most a szinte súlytalan Környezetvédelmi, Közegészségügyi és Élelmiszer-biztonsági Bizottságba tették. Ennél megalázóbb már csak a Halászati Bizottság lett volna, ez azonban magyar tenger hiányában nem jöhetett szóba - írja közleményében Kovács Zoltán, az U21 elnöke.
A gyulai szervezők a budapesti Milla-csoporttal karöltve rendezték meg alternatív március 15-i ünnepségüket a városban, egy időben az önkormányzati megemlékezéssel.
Az Európai Unió politikatörténetében eddig példátlan eseményre került sor Strasbourgban. A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ), Magyarország európai parlamenti pártja saját képviselője ellen tüntetett.
Hírek