"BONDÁR ANNA" címkével ellátott hírek
Görögországban két páros és egy egyéni győzelemmel, valamint egy egyéni döntős szerepléssel, és nem mellesleg egy felnőtt magyar bajnoki címmel, jelezte a szeghalmi teniszcsillag, Bondár Anna, hogy a hosszú kihagyás után újra számolni kell vele a női teniszmezőnyben, és újra az elitet ostromolja.
Ugyan még fiatal, de már konkrét céljai vannak a tenisszel kapcsolatban. Bondár Anna szeretne profi szinten foglalkozni ezzel a sporttal. A szeghalmi lány a következő hónapokban külföldi versenyeken vesz részt, ahol a 2013-as sikereihez hasonlóan jó eredményre készül.
Vannak olyan szegletei a világnak, ahol a csillagok állása, a széljárás, az éghajlat, az életforma vagy ki tudja miért, bizonyos sportágakban egyszerűen szinte futószalagon születnek a tehetséges gyerekek egy-egy sportágban. Jamaicába elég csak megszületni, és ha a gyermek is akarja, akkor nagykorára valószínűleg a világ legjobb sprinterei közé fog tartozni. Tényleg csak két név, Merlene Ottey és Usian Bolt. Egy fiú, egy lány. Rengeteget fel lehetne sorolni.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó