"BORISZ BEREZOVSZKIJ" címkével ellátott hírek
Az orosz zongorairodalom remekművei szólalnak meg Borisz Berezovszkij estjén pénteken a budapesti Zeneakadémián.
Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) cáfolta azt az Oroszországban felröppentett sajtóinformációt, miszerint őrizetbe vette volna Roman Abramovics orosz milliárdost, a londoni Chelsea labdarúgó klub tulajdonosát.
A brit rendőrség vasárnap esti bejelentése szerint nincs jele annak, hogy Borisz Berezovszkijt megölték volna, de egyelőre az sem ismert, hogy az angliai otthonában előző nap holtan talált orosz oligarcha halálát mi okozta.
Vegyi, biológiai és nukleáris szennyezőanyagok kezelésében jártas szakértők kutatták át az épületet. Nem volt sugárzó vagy egyéb veszélyes anyag az otthonában holtan talált orosz milliomos, Borisz Berezovszkij házában - közölte vasárnap a brit rendőrség. Az orosz oligarcha holttestére szombaton testőre bukkant.
Borisz Berezovszkij bocsánatot kért Vlagyimir Putyintól és haza akart térni - közölte szombaton Dmitrij Peszkov, az orosz államfő szóvivője a Rosszija 24 állami hírtelevízióval.
Holtan találták szombaton, angliai házában Borisz Berezovszkij orosz nagyvállalkozót. A hírt a moszkvai bejelentés után, szombat este a Scotland Yard is megerősítette.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft